logo

Parkına İsmini Sen Ver

Parkına İsmini Sen Ver

Parkına İsmini Sen Ver

Kağıthane Belediyesi, 13 yılda 282’ye ulaşan ilçe parklarının isimlerini Kağıthanelilere soruyor.

Yeşil alan ve park düzenlemesine önem veren Kağıthane Belediyesi 13 yıl içerisinde ilçeye 282 park kazandırdı. İnternet ağı ve kamera sistemiyle donatılan parklarda gönüllerince vakit geçiren Kağıthaneliler, parklarının isimlerini de kendileri belirliyor.

Parkına İsim Ver anket çalışmasında sevdiklerinin isimlerini ve ilçenin tarihi yapısına uygun isimleri tercih eden Kağıthaneliler, 3 Mart tarihine kadar oylama için yeni isim girişleri yapabilecek.

http://www.kagithane.istanbul/projeler/Parkinin_Adini_Sec_2017/Parkinin-Adini-Sec/79/77/0 linkine tıklayarak park için düşündüğünüz ismi önerebiliyorsunuz.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kağıthane’mizde park sayısı 282 oldu. Yeni alanlar, yeni parklar üretmeye devam ediyoruz. Kağıthane’mize kazandırılan parkların isimlerine de yine Kağıthaneliler karar versin istedik ve bir çalışma başlattık. İnternet üzerinden ya da mahalle muhtarlıklarımızdan “Parkına İsmini Sen Ver” anketine katılan komşularımız yeni parklarımızın isim annesi ya da babası olacaklar” şeklinde konuştu.

Kağıthane’nin 8 mahallesinde yer alan yeni 22 parkın isimleri Kağıthane Belediyesi’nin başlattığı anket sonucunda belirlenecek.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1185 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.