logo

PARYAP SOKAK KÖPEKLERİNE YUVA OLDU

PARYAP SOKAK KÖPEKLERİNE YUVA OLDU

PARYAP, yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. Sokak hayvanlarının yuva ihtiyaçlarını gidermek için Kağıthane, Göktürk ve Kemerburgaz’da 100 adet köpek kulübesi yaptırdı.

Kağıthane’nin Büyüyen Gururu PARYAP

1990 yılında doğruluk ve güveni en önemli değerleri olarak kabul ederek yolculuğuna başlayan PARYAP, attığı yenilikçi adımlarla faaliyet gösterdiği her alanda değerleriyle birlikte hedefine ulaşmaya devam ediyor. Gelişen inşaat teknolojilerine uygun ve üstün nitelikli yapı anlayışını kusursuz altyapı sistemleriyle birleştirme misyonu ile geliştirdiği konut projelerinin tamamını başarıya taşıdı. PARYAP; inşaat sektöründe verimlilik, sürdürülebilirlik, iş ve çalışan güvenliği konularında standartları belirleyen, Türkiye’nin en güvenilir şirketleri arasında yer alma hedefi ve bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Yuva sadece biz insanların değil bütün canlıların birincil hayalidir

PARYAP İnşaat Sahibi Musa PARALI, “PARYAP olarak çeyrek asrı aşkın süredir sizlere hayalinizdeki yuvayı yapmak için çalışıyoruz. Çalışırken de çevremizi güzelleştirmeyi, yeşillendirmeyi ve doğa ile uyum içinde olmayı görev benimsiyoruz.

Bugün, kendimize yeni bir hedef ve hayal belirledik ve bu hayal doğrultusunda semtlerimiz Kağıthane, Göktürk ve Kemerburgaz’da köpek dostlarımız için 100 adet kulübe yaptırarak işe koyulduk.

Yaşadığımız dünyayı daha da güzelleştirmeye, hayvan dostlarımızın ihtiyaçlarını daha fazla gidermeye ve işimize değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

İrtibat:

Web: www.paryap.cpm.tr

Tel: 0212 222 22 11

E-mail : info@paryap.com.tr

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

7245 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.