logo

Pendik Trabzonlular Derneği’nde Süleyman PERGEL Güven Tazeledi

Pendik Trabzonlular Derneği’nde Süleyman PERGEL Güven Tazeledi

Gerek kültürel gerekse sosyal projeler anlamında birçok önemli projelere imza atan Pendik Trabzonlular Derneğinin 2. Olağan Genel Kurulu 30 Ocak Pazar günü Saat: 14.00’de Pendik Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Tek aday ile sandığa gidilen seçimde, tüm oyları alan ve tekrar başkan seçilen Süleyman PERGEL güven tazeledi.

Trabzonspor’un yıllar sonra şampiyonluğa bu denli yaklaşmasının heyecanı Pendik Trabzonlular Derneğinin genel kuruluna da yansıdı. Yoğun bir katılımın gözlendiği genel kurul, adeta Bordo/Mavi/Şampiyon/Trabzon sloganları altında gerçekleşti.

Genel Kurula İBB Meclis üye ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Başkan Vekili Haşim İskender, İBB Meclis üyesi İlker Bakioğlu, Pendik Belediye Başkan yardımcıları Vahap Doğan ve Atakan Yüce, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Pendik İlçe başkanları, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Pendik ve civar ilçelerde faaliyet gösteren hemşeri dernekleri ve sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığına Bülent Aydın seçildi.

Süleyman PERGEL 2.kez Pendik Trabzonlular Derneği Başkanı Oldu

Pendik Trabzonlular Derneği Genel Kuruluna tek liste ile mevcut başkan Süleyman PERGEL katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Süleyman PERGEL’in konuşmasına, ardından da oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan aynı zaman da kurucu başkan olan Harita Mühendisi Süleyman PERGEL, 2. kez başkan seçildi.

Pendik Trabzonlular Derneği Başkanı Süleyman PERGEL yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bugüne kadar yapmış oldukları sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi veren Pergel sözlerine şu şekilde devam etti:

“Pendik Trabzonlular Derneğimizin amacı Trabzon kültürünü Pendik ilçesinde ve tüm Dünya’da tanıtmaktır. Kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi bölge insanımıza tanıtma çalışmalarımızın yanında ülkemizin dört bir tarafına yönelik sosyal projelerimizi de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni dönemde de bu projelerimizi artırarak devam ettirme gayreti içerisinde olacağız. Yeni ve kurumsallaşma sürecinde olan bir derneğiz. Büyümek ve güven veren güçlü bir STK olma arzusundayız. Bu alanda çalışmalarımız devam ediyor. Gençlerimize yönelik etkinlikler yapmaya başladık ve başlıyoruz. 2019’un başlarında Trabzonspor futbol okulunu kurmaya niyetlendik. Ancak maalesef pandemi nedeniyle futbol kulüpleri faaliyetlerini durdurdu. Yine de Kurtköy’de futbol okulunu hayata geçirdik” dedi.

Siyasi partiler ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulun sunuculuğunu ise Trabzonlu ünlü ses sanatçısı Yücel AKTAŞ üstlendi. Aktaş’ın birbirinden güzel Karadeniz müzikleri büyük ilgi gördü.

Birçok farklı meslekte kendi alanlarında başarılara imza atmış kişiler ve özellikle gençlerden oluşa yeni yönetim kurulu delegelerin oy birliği ile görevine başladı.

Pendik Trabzonlular Derneği Genel Kurulu çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Pendik Trabzonlular Derneği seçimlerini 2. kez kazanan Süleyman PERGEL ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Başkan Süleyman Pergel, Kemal Aygün, Yasemin Alyeşil, Murat Demiray, İbrahim Çam, Yasin Kadıoğlu, Muzaffer Karatay, Havva Bakal Kuvvet, Recep Yeşilyurt, Bayram Bekar, Namık Kemal Ertan, Mustafa Özbay, Furkan Topaloğlu, Cemil Çakıroğlu ve Fatih Kaya

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
557 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.