logo

Peşen Ailesinin Mutlu Günü

Peşen Ailesinin Mutlu Günü

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından ve siyasetçilerinden, AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İdris Peşen, kızı Esra Peşen’i 21 Ağustos Pazar günü Saat: 18.30’da Kağıthane Hasbahçe Mesire alanında açık alanda gerçekleşen sade bir törenle evlendirdi.

Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Nedret APAYDIN’ın kıydığı nikahta evli çiftlerin şahitliklerini İdris PEŞEN’in amcası Muhittin PEŞEN ve yeğeni Nergis PEŞEN yaptı.

Başkan Yardımcısı Nedret APAYDIN, “AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İdris PEŞEN’in değerli kızı Esra ile Ali İzzet kardeşlerimizin nikah akitlerini gerçekleştirdik. Çiftimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyorum” dedi.

Kağıthane Hasbahçe Mesire Alanında gerçekleştirilen nikah törenine iş, siyaset ve eğitim camiasından birçok isim okul müdürleri, öğretmenler ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Nikâh töreni sonrası bir teşekkür konuşması yapan AK Parti Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İdris PEŞEN, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Rabbim huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmelerini çocuklarımıza ve bizlere nasip etsin” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » »
625 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.