logo

Plaka Basım Merkezi Açıldı

Plaka Basım Merkezi Açıldı

Plaka Basım Merkezi Açıldı

Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından verilen plaka basım yetkisi ile Gültepe Talatpaşa Cad. Peker İş Merkezi No:156/1 adresinde plaka basım merkezi açtı.

Odamız üyeleri her zaman hizmetin en iyisine layıktır

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane Şoförler Odası Başkan Vekili Mehmet Demir, “Bulunduğumuz coğrafi konum itibariyle Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane ilçesine hizmet vermekteyiz. Plakaları eski olan ve muayeneden geçmeyecek şekilde delikli olan plaka sahibi şoförler, trafik şube müdürlüklerinden alınan Ek-45 belgesi ile geldiklerinde, plakaları görevlilerimiz tarafından beş dakikada büyük bir titizlik içerisinde hazırlanmakta ve kaliteli biçimde baskıları gerçekleştirilmektedir. Plaka atölyemiz mesai saatleri içerisinde 300 çift plaka basabilecek kapasitedir” dedi.

Demir, “Noter satışı yapan araçlar dâhil, plakaları ile alakalı sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlarımız odamızdan bu hizmeti çok kolaylıkla alabilirler. Plaka basım fiyatları Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından belirlenmektedir” dedi.

Plaka Basım Merkezi İrtibat:

0212 325 42 13 – 0534 670 02 02

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
5436 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.