logo

Polisin temel işlevi suç işlenmesini önlemektir

Polisin temel işlevi suç işlenmesini önlemektir

Polisin temel işlevi suç işlenmesini önlemektir

 Huzur Toplantısı

İlçemizin öncelikli sorunlarına ve beklentilerine çözüm bulmak, Polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşın istek ve şikâyetlerinin tespiti ve sorunların çözümüne yönelik vatandaşın katılımlarının sağlanması amacıyla her yıl düzenlenen Huzur Toplantısı bu yıl da Kağıthane Nikah Salonunda düzenlenen programla gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam A.Akın Varıcıer, İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, Emniyet Müdür Yardımcısı Özcan Kabaş, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Toptekin, STK’lar, Muhtarlar ve Kağıthaneliler katıldı.

Toplantıda söz alan Emniyet Müdürü Ekrem Gülen, günümüz teknolojilerinin suç takibinde ve suçluyu yakalamakta çok önemli olduğunu vurgulayarak vatandaşların güvenlik kamerası takması gerektiğinin altını çizdi.

Programda konuşan Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer ise; “Polisin temel işlevi suç işlenmesini önlemektir. Artık güvenlik görev olmaktan çıktı, kamu hizmeti adını aldı. Siz nasıl bir yerde hizmet aldığınızda, mesela bir lokanta da yemek yediğinizde, hizmet hakkında eleştirilerinizi ortaya koyuyorsunuz, güvenlik alanında da bu eleştiri yapmalıdır, bu olmalıdır. Vatandaşlarımız suç işlenmesini önlemek için polisle işbirliği yapmalıdır.”dedi.
Vatandaşlarımız çoluk çocuğumuza sahip çıkmalı, Sokağımızın güvenliğine, asayişine ne kadar katkım var diyerek kendimizi sorgulamalıyız. Kağıthane’de biz bu sinerjinin olduğuna inanıyoruz…

Etiketler: » » » » » » »
1538 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.