logo

Polislerle Öğrenciler Futbol Maçı Yaptı, Kazanan Dostluk Oldu

Polislerle Öğrenciler Futbol Maçı Yaptı, Kazanan Dostluk Oldu

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler ile İHKİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri futbol maçı yaptı, kazanan dostluk oldu.

İstanbul Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polisler, polis halk ilişkilerini geliştirmek üzere “Dostluk Maçı” çerçevesinde İHKİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile birlikte Kağıthane’de halı saha organizasyonu düzenledi.

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğinin organize ettiği futbol maçı 19 Ocak Perşembe günü Saat:14.00’te İHKİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin halı sahasında gerçekleştirildi.

Konu hakkında görüş aldığımız Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, “Toplum Destekli Büro Amirliğimizin organize ettiği futbol müsabakası dostluk havasında geçmiştir. Polis halk ilişkilerini geliştirmek üzere “Dostluk Maçı” çerçevesinde düzenlendiğimiz organizasyonda; polislerimiz ile öğrencilerimiz beraber eğlenceli vakit geçirdi. Kazanan dostluk oldu. Bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
236 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.