logo

Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Seçimleri Yapıldı

Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Seçimleri Yapıldı

Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Seçimleri Yapıldı

Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği

Profilo İmam Hatip Ortaokulu ve Profilo Barış Ortaokulu Okul Aile Birliği 2014-2015 yeni dönem seçimleri 26 Ekim Pazar günü Saat:12.00’da yapıldı.

İki listenin katıldığı seçimlere Profilo Barış Ortaokulunda Okul Aile Birliği yapan N.Ayça Aslanpay ve yönetimi, Profilo İmam-Hatip Ortaokulu velilerinden Fehmi Yakut ve Ayetullah Coşkun ve yönetimi “Okul Aile Birliği” seçimlerine aday olarak seçimlere girdi.

Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Seçimleri

Katılımın yüksek olduğu seçimleri Fehmi Yakut ve Ayetullah Coşkun Yönetim Kurulu 50 oy alarak Okul Aile Birliğini kazandı. Seçilen yönetim kurulu iki hafta içinde toplanıp başkanını belirleyecek. Diğer liste 17 oy alarak seçimleri kaybetti.

 Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Seçim

Sunumunu Murat Altınay’ın yaptığı Toplantıda Okul Aile Birliği Eski başkanı N.Ayça Aslanpay, Yeni Okul Aile Birliği Adayları Fehmi Yakut, Ayetullah Coşkun ve Okul Müdür Vekili Murat Temiz birer konuşma yaptı. Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

 Profilo İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Adaylar

Yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Fehmi Yakut, Ayetullah Coşkun, Hüseyin Ünal, Aydın Karagüney, Yaşar Özcan, Habibe Küçük, Beytullah Kocaoğlu, Şehri Özçelik, Ayşe Erdoğmuş

Hasbahçe Gazetesi olarak Profilo İmam-Hatip Ortaokulu Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, İmam-Hatip okullarının ikbalde ve istikbalde kadim tarihine yaraşır bir mevcudiyete ulaşması için hizmet etmelerini diler başarılar dileriz. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
5823 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.