logo

Ramazanda Kağıthane Esnaf Odaları Platformundan Esnafa Hizmet

Ramazanda Kağıthane Esnaf Odaları Platformundan Esnafa Hizmet

Kağıthane Esnaf Odaları Platformu Ramazan Boyunca Esnafa ve Halka Hizmet Verdi

Her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında bir araya gelen Kağıthane Esnaf Odaları Platformu, Hasbahçe’de kurulu stantlarında esnaflara ve halka Ramazan ayı boyunca hizmet verdi.

İftardan sahura kadar Hasbahçe’nin gözde bir toplanma mekânı olan Kağıthane Esnaf Odaları Platformu her akşam güzel niyetlerle bir araya gelerek Ramazan gecelerinin keyfini çıkardı.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Çetin Olgun, Ramazan boyunca standa uğrayanlara çay ikramında bulundu. Tatlı dili ve güler yüzü ile misafirleri karşıladı.

Kağıthane’deki en büyük “Kardeşlik Projesi” olan Kağıthane Esnaf Odaları Platformu,  İlçemizdeki Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası, Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası, Kağıthane Bakkallar Odası ve Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinden oluşmaktadır.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu, “2013 yılında tek çatı altında toplanarak “Kağıthane Esnaf Odaları Platformu”nu kurduk. Kağıthane’de bütün etkinliklerimizi, faaliyetlerimizi birlikte yapıyoruz. Buradan oda başkanlarımıza sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Kemal Sarı, “Yaklaşık son beş yıldır Kağıthane Esnaf Odaları Platformu adı altında birleşerek Ramazan aylarında Hasbahçe’de bir araya geliyoruz. Tek bir stantta birleşmemiz esnafın da bir çatı altında toplanmasına ve kaynaşmasına büyük destek ve katkı sağlıyor” dedi.

Kağıthane Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet İhsan Mutlu, “Her akşam Hasbahçe’deki standımızda bir araya geliyoruz. Esnafımıza ve halkımıza çay ikram ediyor. Sohbet ederek esnaflarımızla kaynaşıyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1574 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.