logo

Rasim Erdoğmuş Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Rasim Erdoğmuş Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Rasim Erdoğmuş Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Rasim Erdoğmuş, 10 Kasım 2018 Cumartesi günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

27.Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 3. Bölge 22.sıradan milletvekili adayı ve halen Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÖNSİAD) Genel Başkanlık görevini yürütmekte olan Rasim Erdoğmuş, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız Rasim Erdoğmuş, “Kağıthane Belediye Başkan aday adaylığı müracaatımı AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na yaptım. Çocukluğumu, gençliğimi, ticari faaliyetlerim ile siyasi ve sosyal hayatımı geçirdiğim Kağıthane’mize; elde etmiş olduğum bilgi, birikim ve tecrübe ile en güzel şekilde hizmet edebilmek için teşkilat mensuplarımızın, tüm dostlarımın, hemşerilerimin ve Kağıthane halkının desteklerini ve dualarını bekliyorum. Kağıthane’mize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun” dedi.

Rasim Erdoğmuş Kimdir?

1967 yılında Sinop’ta doğdu. Bakırköy İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde lisans, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi üzerine de yüksek lisansını tamamladı. Refah Partisi, Fazilet Partisi ve AK Parti’nin çeşitli organlarında yöneticilik yaptı. Kağıthane Milli Gençlik Vakfı İlçe Başkan Yardımcılığı, Refah Partisi Mahalle Temsilcisi, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve İlçe Başkan Yardımcılığı, Fazilet Partisi Kağıthane İlçe Başkan Yardımcılığı, Fazilet Partisi Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği, AK Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyeliği, SİYAD Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu ve Genel Başkan Yardımcılığı, İstanbul Sinoplular Birliği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi, Sinop Dernekleri Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, Sinop İş Adamları Derneği Genel Başkan Yardımcılığı, AK Parti Sinop İl Yönetim Kurulu Üyeliği (2006-2007), AK Parti Sinop Gerze İlçesi Belediye Başkan Adayı (2009), AK Parti İstanbul Milletvekili Aday Adayı (2011), Bakırköy İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği (BAKİMDER) Başkan Yardımcılığı, ÖNDER İmam Hatip Okulları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Marmara Bölge Sorumlusu olarak görevler üstlendi. 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul 3. Bölge 22’nci sıradan milletvekili adayı oldu. Halen Önder İş Dünyası Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÖNSİAD) Genel Başkanlık görevini yürütmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2768 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.