logo

Resmi Nikahı Olmayan 11 Roman Çifti Çocuklarıyla Beraber Nikah kıydırdılar

Resmi Nikahı Olmayan 11 Roman Çifti Çocuklarıyla Beraber Nikah kıydırdılar

Resmi Nikahı Olmayan 11 Roman Çifti Çocuklarıyla Beraber Nikah kıydırdılar

Resmi Nikahı Olmayan 11 Roman Çifti Çocuklarıyla Beraber Nikah kıydırdılar

Kağıthane’nin Gültepe semtinden birlikte yaşayan ancak dar gelirli oldukları için resmi nikahı olmayan 11 Roman çifti, nikâh masasına çocukları ile birlikte geldi.

Tören öncesi Türk bayraklarıyla gelin alma yerinden nikâh töreninin yapılacağı salona gelen çiftler, yol boyunca oyun havaları çalıp oynayarak sokaklarda renkli görüntüler oluşturdu.

Gültepe Kültür Merkezi Toplu Nikah 11 Roman Çifti

23 Aralık 2015 Çarşamba Günü Saat:19.00’da Gültepe Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplu nikâh törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Eşi Fatma Kılıç, Başkan Yardımcıları, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal İnaltekin, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, AK Parti Gültepe Mahalle Başkanı Murat Hemzen, Oda Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

11 Roman Çifti, Dünya Evine Girdi

Törendeki en dikkat çekici detay ise çiftlerin birçoğunun çocuklarının olmasıydı. Anne ve babalarının nikâh törenlerine şahitlik eden çocuklar ebeveynlerinin evlilik cüzdanlarını da Başkan Kılıç’ın elinden aldı.

Resmi Nikahı Olmayan 11 Roman Çifti, Dünya Evine Girdi

Nikah töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Gültepe Mahalle Başkanı Murat Hezmen’e katkılarından dolayı teşekkür ettikten sonra; “Bu anlamlı ve renkli törende bizi yalnız bırakmayan değerli konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Toplumun çekirdeği olan aileyi güçlendirmek adına Kağıthane Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Evli çiftlerimize bir ömür sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

Toplu Nikah Töreni AK Parti Gültepe Mahalle Başkanı Murat Hezmen

Düğün pastasını hep birlikte kesen gelin ve damatlara Başkan Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç tarafından birer altın takıldı. Nikâhın ardından roman kültürünün geleneksel oyunlarını sahneleyen yerel sanatçılar, konuklara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1388 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.