logo

ROTARY NE OKULA YAKLAŞMALI NE DE ÖĞRENCİYE YAKINLAŞTIRILMALI

ROTARY NE OKULA YAKLAŞMALI NE DE ÖĞRENCİYE YAKINLAŞTIRILMALI

ROTARY NE OKULA YAKLAŞMALI NE DE ÖĞRENCİYE YAKINLAŞTIRILMALI

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir Sen’in düzenlemiş olduğu Bölge Toplantıları ve Eğitim Programlarında gündeme dair açıklamalarda bulundu…

Yalçın, “Rotaryenler, lionslar ve elbette masonlar yine okullara, çocuklara, eğitime ve milletin değerlerine el atmanın peşindeler. Ne okullara yaklaşmasına ne de öğrencilerle yakınlaşmasına izin verilmemeli. İş birliği davetlerine icabet edilmemeli, kısaca tuzağa düşülmemelidir” dedi.

Rotaryenlere Okulların Kapısı Kapatılsın!

Yalçın, “Kamuoyuna yansıyan bazı haberlere göre, Rotaryenler Millî Eğitim Bakanlığı ve okullarla teması artırmaya yönelik çalışmalar yapıyor, hatta daha da ileri gidip “Rotary Okulda” temasıyla bakanlık ve millî eğitim müdürlükleriyle ikili görüşme ve iş birliği içerisine giriyorlar.

Rotaryenler, lionslar ve elbette masonlar yine okullara, çocuklara, eğitime ve milletin değerlerine el atmanın peşindeler. Ne okullara yaklaşmasına ne de öğrencilerle yakınlaşmasına izin verilmemeli. İş birliği davetlerine icabet edilmemeli, kısaca tuzağa düşülmemelidir.

28 Şubat’taki fonksiyonları çok tartışıldı. 28 Şubat’ın devamında okullarda Bakanlık talimatıyla cirit atan resmi sürecin öznesi haline gelen bu yapıların okullardan eli ayağı çekilmişken ne oldu ki müjde verir gibi “Rotary Okulda” diye tekrar sevinç narası/çığlık atıyorlar.

Millet olarak, kökü dışarıda masonik yapılardan çok çektik. Ülkemizi bölmek isteyen terör örgütlerine, milletimizi emelleri ile yok etmek isteyen sivilimsi yapılanmalara artık fırsat verilmemeli.

15 Temmuz’da milletimiz bedel ödemiş ve başı dışarda yapılara mesajı vermiştir. Bu yapıların ve yapılanmaların okullara sızmaması, çocuklarımıza el uzatmaması için yetkililer bu konuda hassas davranmalı, rotaryenlere ve diğer masonik örgütlere okulların kapısını, çocukların zihin dünyasını sımsıkı kapatmalıdır” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1451 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.