logo

Saadet Partisi Halid Özgür Atak’la Devam Dedi

Saadet Partisi Halid Özgür Atak’la Devam Dedi

Saadet Partisi Halid Özgür Atak’la Devam Dedi

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresi, 24 Aralık Pazar günü Kağıthane Merkez Mahallesi, Mavi Köşk Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’da katılarak konuşma yaptı.

Kongreye Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bilal Ay, Saadet Partisi Üst Düzey yöneticileri, AK Parti Kağıthane İlçe Yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Kağıthaneliler katıldı.

Kongreye iyi bir hazırlık yapan Saadet Partililer salonu doldururken, kadınların ve gençlerin çokluğu dikkat çekti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturularak faaliyet raporu ve Mali Rapor ibra edildi.

Kongreye tek liste ile giren Halid Özgür Atak, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığına seçilen Halid Özgür Atak yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kağıthane’de canla başla çalışacağız. Kağıthane’yi Milli Görüş’e, Saadet Partisi’ne kavuşturacağız. Kağıthane’nin sorunlarını biliyoruz. Ulaşmadığımız hiçbir Kağıthaneli kalmayacak. İnşallah önümüzdeki seçimde Kağıthane yeniden Milli Görüş belediyeciliğiyle tanışacak” dedi.

İstanbul’daki ve Kağıthane’deki imarla ilgili yapılaşmaya da sert eleştiriler getiren başkan Atak, “Tıpkı biz de Sayın Cumhurbaşkanımız gibi diyoruz ki; ne olur dikey yapılaşmaya müsaade etmeyin, yatay yapılaşmaya geçin artık, dere yataklarına imar vermeyin” dedi. Özgür Atak, salonu dolduran partililere ve delegelere teşekkür etti.

Kongreye katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin iktidar olmaya adım adım yürüdüğünü belirterek, “Bu kongreler iktidara yürüdüğümüzü gösteriyor. Biz gerçekten Türkiye’nin sorunlarını çözmek için çaba gösteriyoruz” dedi.

Karamollaoğlu, hükümetin sağlık, tarım ve hayvancılık politikalarını eleştirdi. Saadet Partisi’nin çözüm noktasında projelerinden bahsetti. Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Temel Karamollaoğlu Kağıthane’den mutlu ayrıldı.

Hasbahçe Gazetesi olarak Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak’ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2066 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.