logo

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak Oldu

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak Oldu

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür Atak Oldu

Saadet Kağıthane İlçe Başkanlığı

İlçe kongrelerini yapmaya başlayan Saadet Partisi, Kağıthane İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi 28 Eylül Pazar günü Çeliktepe Günyamaç Derneği Düğün ve Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kongreye Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, İl Başkan Yardımcıları, Saadet Partisi Üst Düzey yöneticiler, STK temsilcileri, muhtarla ve çok sayıda Kağıthaneliler katıldı.

Kağıthane İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresine tek liste ile giren Halid Özgür ATAK, 370 oyla ilçe başkanı seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını eski İlçe Başkanı Zeynel Keskin yaptı. Keskin, “İl yönetiminde bize yeni görev verilmesinin ardından ilçede nöbet değişimi gerekiyordu. İnanç aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz ve sonucunda burçlara bayrağı tekrar Kağıthane’den dikeceğiz” dedi. Konuşmasının ardından ilçe teşkilatı tarafından kendisine plaket takdimi, hanımlar komisyonu tarafından da çiçek takdimi yapıldı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, yeni ilçe başkanı Halid Özgür ATAK’ı tebrik edip, Kağıthane için hayırlı olmasını diledikten sonra yaptığı konuşmasında “Işid saldırıları ile 11 Eylül saldırıları arasında hiçbir fark yoktur. Aynı amaca yönelik tertiplenmiş ve işgal bahane yapılmıştır. Işid probleminin çözümünü ABD, İsrail, İngiltere, Fransa ile birlikte aramak ahmaklıktır. Ne öneriyor batılılar, aynen Irak’ta olduğu gibi uçuşa yasak bölge, Işid’in elinde uçak mı var da bu karara varıyorlar, bölgedeki unsurlar ağır silahlarla donatılacakmış, iki üç sene sonra bu silahların hedefi Türkiye olursa ne yapacaksınız. Tecrübe edilen tecrübe edilmez akrep sokar, ateş yakar, bunlarla ittifak ederek bir çuvala girersek bunlar bizi sokar dedi. Aydın, Çare ve çözümün Milli Görüş zihniyeti ve onu temsil eden Saadet Partisidir” diyerek konuşmasına son verdi.

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı

Kağıthane İlçe Başkanı seçilen Halid Özgür ATAK geçmiş dönemde görev yapan ilçe başkanlarına teşekkür ederek “Teslim aldığımız bayrağı onurla taşıyacağız ve ilk seçimde bayrağı tekrar burçlara dikeceğimize inancımız tamdır. Bu bilinç, şuur ve sorumlulukla gönlümüzü bütün Milli Görüş sevdalılarına açtık ve heyecanlı, azimli bir kadro ile” ne oluyor bu Saadet Partililere” dedirtecek bir çalışmayla yola çıkıyoruz dedi.

Atak, Milli Görüşçüler bu güne kadar her konuda haklı çıktı, ama bizim haklı olmamız kimsenin derdine derman olmaz, yapılacak şey bellidir, sandıklarımızda haftalık toplantılarımızı yapacağız, seçmenlerimize ulaşacağız, ikna edeceğiz, dua edeceğiz ve en hayırlı hizmetleri yapmak için Süleyman olup mührü alacağız” diyerek konuşmasına son verdi.

Günyamaç Derneği Saadet Kongresi

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Yönetim Kurulu Listesi:

Başkan        : Halid Özgür ATAK, 

Asil Üyeler    : Aziz Erbaş, Beytullah Koca, Cihat Bahtiyaroğlu, Enver Özgenç, Gültekin Şengönül, İsmail Gündoğan, Mahir Sezgin, Mustafa Günenç, Mümin Baş, Nüsret Uyanık, Orhan Güleç, Selahattin Yılmaz, Serdar Güleryüz, Turgut Şen, Ufuk Yıldırım, Vehbi Edebali, Veysel Bahtiyaroğlu, Yaşar Kocagöz, Yavuz Şekerli

Yedek Üyeler: Nevzat Emek, Aydın Aktürk, İsmail Özkan, Mustafa Can, Mehmet Ali Saray, Nejdet Öcal, Caner Özbek, Ömer Bulut, Ali Yılmaz, Atakan Tanar, Turgay Kıvanç, Murat Aktüre, Ender Özmen, İlyas Türkmen, Sedat Çakır, Mehmet Köse, Durmuş Akyel, Ziya Dinç, İrfan Baş, Umut Sarıkaya

Hasbahçe Gazetesi olarak Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Halid Özgür ATAK’ı tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4147 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.