logo

Saadet Partisinden Coşkulu Kongre! Saadet Partisi Halid Özgür Atak’la Devam Dedi

Saadet Partisinden Coşkulu Kongre! Saadet Partisi Halid Özgür Atak’la Devam Dedi

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı 7.Olağan Kongresi, 8 Nisan Perşembe günü Saat:17.00’de Kağıthane Çeliktepe Mahallesi, Günyamaç Konferans Salonunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kongreye Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da katılarak konuşma yaptı.

Günyamaç Konferans Salonunun sosyal mesafe kurallarına uygun olarak dolduğu kongrede mevcut ilçe başkanı Halid Özgür ATAK’ın yönetim listesi tek aday oldu.

Kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa KAYA, Saadet Partisi Milletvekili Adaylarından Av. Mahir SEZGİN, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk YAZICI ve Başkan Yardımcısı Tuğrul YALÇINKAYA, DİK Üyesi Zeynel KESKİN, AGD İstanbul İl Başkan Yardımcısı Muzaffer AKTÜRK, AGD Kağıthane İlçe Başkanı Hüseyin ÜNAL, SP Esenler İlçe Başkanı Hulusi ÖZBEK, SP Beşiktaş İlçe Başkanı Nazi KILIÇ, SP Beyoğlu İlçe Başkanı Mehmet YILDIZ, Araştırmacı Yazar Ekrem ŞAMA, Gelecek Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Av. Burak DİYARBAKIRLIOĞLU, Deva Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Tevfik Lider PARLAKYILDIZ, CHP Kağıthane İlçe Başkanı Cihan İlim YEŞİLDAĞ, İYİ Parti Kağıthane İlçe Başkanı Suat SERTER, Eyüpsultan Eski Milli Eğitim Müdürü Murat ÖĞÜTÇÜ, Kağıthane Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Hasan CEVAHİR, Günyamaç Spor Kulübü Başkanı Muharrem ÖZEN, mahalle muhtarları, Sivas Konfederasyon Başkanı Kemal KILIÇ, yerel basın ve Kağıthaneliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturularak faaliyet raporu ve Mali Rapor ibra edildi.

Kongreye tek liste ile giren Halid Özgür Atak, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığına seçilen Halid Özgür ATAK yaptığı teşekkür konuşmasında, “Yaşanabilir Kağıthane için el ele hep birlikte canla başla çalışacağız. Kağıthane’yi Milli Görüş’e, Saadet Partisi’ne kavuşturacağız. Kağıthane’nin sorunlarını biliyoruz. Ulaşmadığımız hiçbir Kağıthaneli kalmayacak. İnşallah önümüzdeki seçimde Kağıthane yeniden Milli Görüş belediyeciliğiyle tanışacak” dedi.

Kongreye katılan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk YAZICI, “Tüm vatandaşlarımızın derdi aynı; işsizlik ve geçim sıkıntısı. Artık vakit gelmiştir. Milletçe ayağa kalkacağız ve Saadet Partisi olarak inşallah milletin sıkıntılarına çözüm önerilerimizi hep beraber sunacağız. Onlar seçim diyor biz geçim diyoruz. Saadet Partisi değerler hareketidir; Önce Ahlak ve Maneviyat düsturunu şiar edinmiştir. Bundan dolayı adaleti, emaneti, liyakati, şeffaflığı, denetlene bilirliği ve israf etmeme gibi hasletleri şiar edinmiştir. Bir insanlık hareketiyiz; yaratılanı yaratandan ötürü severiz. Kutuplaştırmadan her zaman uzak dururuz. Hiç kimseyi ötekileştirmeyiz. Irkçılık ve mezhepçilik asla yapmayız. Bilgi ve hakikat hareketiyiz. Bütün çalışmalarımızı veri ve bilgi merkezi yapar. Algılara teslim olmayız. İftiraya, karalamaya, gerçekle alakası olmayan algı operasyonlara itibar etmeyiz, milletimizin de ezilmesine müsaade etmeyiz. Biz Kağıthane’de yaşayan 450 bin kişinin sigortasıyız. Yaşam garantisiyiz. Onurlu insanca yaşayacağı bir Kağıthane’nin taahhütçüsüyüz. Bunu ancak ve ancak Saadet Partisi olarak bizler temin edebiliriz” dedi.

Yönetim Kurulu Listesi

İlçe İstişare Kurulu Üyeleri:

Hasbahçe Gazetesi olarak Saadet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı seçilen Halid Özgür ATAK’ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

570 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.