logo

22 Aralık 2013

Saadet Yükselişte…

Saadet Yükselişte…

Saadet Partisi seçim çalışmalarına başladı

Kağıthane’de Saadet yükselişte!

Milli Görüşün eski kalesi olan Kağıthane tekrar saadete göz kırptı…

zeynel keskin

Saadet Partisi Kağıthane İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Adayını erken açıklayarak seçim çalışmalarına hızla başladı. Belediye Başkan Adayı Zeynel KESKİN her gün başka bir mahalleye giderek mahalle sakinlerinin ve esnafın sıkıntılarıyla dertleniyor.

Belediye Başkan Adayı Zeynel KESKİN gittiği yerde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Zeynel KESKİN girdiği her dükkan da vatandaşa şunları söylüyor;

“Kağıthane artık Milli Görüş Belediyeciliğini istiyor, eskiden insanlara nerde oturuyorsunuz diye sorulduğun da kimse Kağıthane diyemezdi hep yolun karşısını 4.Levent derlerdi. Ve biz belediyeyi kazandıktan sonra herkes göğsünü gere gere Kağıthane’de oturuyorum dedi. Neden çünkü biz şov belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yaptık. Ve yeniden yapmak için yollara çıktık. Desteğinizi ve duanızı bekliyoruz.

Saadet salonlara sığmadı

saadet

29 Kasım’ta Ortabayır’da düzenlenen konferansa katılım yoğun oldu. Konferansa Genel Başkan Yardımcısı ve efsane Sivas belediye başkanı Temel Karamollaoğlu katıldı.

Konferans İlçe Başkanı Halit Özgür Atak beyin konuşması ile başladı. Atak “adayımız açıklandıktan sonra gece gündüz demeden tüm teşkilat mensuplarımızla sahada çalışıyoruz ve şükrediyoruz halkımız artık özüne dönüyor Milli Görüş kadrolarında yerlerini alıyor” dedi.

Biz Şov Belediyeciliği Değil Hizmet Belediyeciliği Yapacağız.

Ardından sözü Belediye Başkan Adayı Zeynel KESKİN aldı. Keskin Konuşmasında “Mevcut Belediye Başkanı üç işi çok iyi yapıyor düğün, nişan, taziye. Biz Belediye’yi aldığımız da şov belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliği yapacağız, halkın sorunlarını çözeceğiz.”dedi.

Program Genel Başkan Yardımcısı Temel KARAMOLLAOĞLU’nun konferansı ile devam etti. Temel Beyin gündeme dair yapmış olduğu sunumdan sonra diğer siyasi partilerden istifa edip Milli Görüş Kadrolarına dönenlere rozet takdimi yapıldı.

 

Etiketler: » » » » »
1961 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.