logo

SAĞLIK-SEN Güçlü Bir Türkiye İçin Birlik Çağrısı Yaptı

SAĞLIK-SEN Güçlü Bir Türkiye İçin Birlik Çağrısı Yaptı

SAĞLIK-SEN Güçlü Bir Türkiye İçin Birlik Çağrısı Yaptı

saglik-sen-guclu-bir-turkiye-icin-birlik-cagrisi-yapti

SAĞLIK-SEN İstanbul 2 Nolu Şube Başkanlığı İstanbul Anadolu Yakasında hizmet veren hastane temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda Aydınoğlu Otel’de bir araya geldi.

saglik-sen-aydinoglu-otel-kahvalti

Toplantıya SAĞLIK-SEN Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz ASLAN, Bölge illeri SAĞLIK-SEN şube başkanları, Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan Av. Emrullah Gözcü, SAĞLIK-SEN Şubesi ana kademe başkan yardımcıları ve birim sorumluları ile birlikte Hastane müdür ve müdür yardımcıları katıldı.

saglik-sen-2-nolu-sube-baskani-cesur-ozturk

SAĞLIK-SEN 2 Nolu Şube Başkanı Cesur ÖZTÜRK yaptığı açılış konuşmasında “SAĞLIK-SEN’in her zamanki gibi tavrı nettir. 28 Şubat’ta olduğu gibi 15 Temmuz darbe girişimine karşıda ön saflarda yer almış. Demokrasi nöbetlerinin de bekçisi olmuştur. Onursuz bu darbe girişimi sırasında şehit ve yaralı gazilerimize yine ilk müdahaleyi sağlık çalışanları yapmıştır. Bu süreçte özverili çalışmalarında vatan ve milleti için zaman kavramını ortadan kaldırmıştır. SAĞLIK-SEN güçlü bir Türkiye’nin dosta güven düşmana korku veren kendisine yeten bir ülke olması için her zaman kardeşlik ve birlik beraberlik bunun yanında da istikrarın tarafında safını her zamanki gibi belli etmiştir. Bu vatanı kimseler bölemez ve bölmeye de gücü yetmeyecektir. Ecdat Çanakkale’yi Dünya Ülkelerine nasıl ki dar ettiyse aynı oyun ve senaryoları 15 Temmuz’da gövdesini siper ederek canı pahasına engellemiştir. Bu süreç içeresinde İkinci Kurtuluş Savaşı Mücadelesi zaferle sonuçlanmıştır” dedi.

saglik-sen-2-nolu-sube

Öztürk, “Sağlık çalışanları, sağlık sektöründeki bu ağır çalışma şartlarının karşılığını maalesef alamamaktadır. İstanbul gibi geçim şartları ve iş yükünün ağır olduğu bir bölgede görev yapmak ayrı bir sabır isteyen bir durumdur. Sağlık çalışanların çalışma şartları ve özlük hakları ile yapılan iyileştirmeler bu süreçten sonra artışların olması için çalışmalar devam etmektedir” dedi.

Başkan Öztürk konuşmalarının devamında, “Sağlıkçıların kazanımları, kazanımlarımız sayılmaktadır. İstanbul 2 Nolu Şube güçlü bir şubedir. Genç ve deneyimli bir kadroyla çok güzel işler başaracağımızdan herkes emin olmalıdır. Birlik ve beraberlik, karşılıklı anlayış birinci prensibimizdir. Çünkü unutmayalım biz bir aileyiz” diyerek herkesi selamlayarak konuşmasını bitirdi.

saglik-sen-birlik-beraberlik-cagrisi-yapti

Toplantı sonrası SAĞLIK-SEN’in hedef üye sayısı ve hastaneler arası üye artış sayıları temsilciler tarafından sinevizyon sunumu ile gösterildi. Toplantıda SAĞLIK-SEN’in 2017 hedefleri de belirlenmiş oldu.

Haber: Abdurrahman Yeşildağ

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
4256 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.