logo

Sağlıklı, Dengeli Bir Doğal Çevrede Yaşamak Herkesin Hakkıdır

Sağlıklı, Dengeli Bir Doğal Çevrede Yaşamak Herkesin Hakkıdır

Sağlıklı, Dengeli Bir Doğal Çevrede Yaşamak Herkesin Hakkıdır

Sağlıklı, Dengeli Bir Doğal Çevrede Yaşamak Herkesin Hakkıdır Kağıthane

Çevre bilincini geliştirme amacıyla yaklaşık üç hafta önce başlayan ve ilçedeki 45 ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Çevre Eğitimleri” devam ediyor.

Devam eden eğitimler kapsamında Seyrantepe Atatürk İlkokulu Spor Salonu’nda öğrencilere çevre konulu bir film izletildi. Filmde ağaçların nasıl korunacağı, pet şişe kullanımının çevreye verdiği zarar, cam şişe kullanımının çevreye yararı, atık pillerin ve atık yağların nereye atılması ile dökülmesi gerektiği konusunda temel bilgiler yer aldı.

Kağıthane 2015 Çevre Eğitimleri

Çevre Eğitiminde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Çevremize nelerin zarar verdiğini ve çevremizi nasıl korumamız gerektiğini anlatan belgeseli birlikte izledik. Bugünden itibaren geleceğimizin mimarları olan siz çocuklara büyük görevler düşüyor. Gelecekte temiz bir çevreyi sizler kuracaksınız. Siz de yeni bir çevre ile gelecek nesillere ışık olacaksınız. Belgeselde anlatılan temel bilgileri mutlaka uygulayalım ve çevremizi kirletenleri uyaralım.’’ dedi.

Kağıthane Geleneksel Çevre Eğitimleri Fehmi Yakut-Fazlı Kılıç-Arif İnanç

Kağıthane Belediyesi, iki ay sürecek “Çevre Eğitimleri” projesi kapsamında 50 bin öğrenciye ve velilerine çevre eğitimi vermeyi hedefliyor.

Çevre, bize geçmişten kalan bir miras değil; korunması, geliştirilmesi ve gelecek nesillere en güzel şekilde devredilmesi gereken bir emanettir. Emanete sahip çıkmak da neslimizin vazgeçilmez hasletlerinden biridir.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1669 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.