logo

Sami İlhan Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Sami İlhan Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Sami İlhan Kağıthane Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Sami İlhan 6 Kasım 2018 Salı günü AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Kağıthane’de 3.dönem ve 4.dönem İlçe Başkanlığı yapan ve Ensar Vakfı Kağıthane Şubesi İstişare Kurulu üyesi Sami İlhan bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kağıthane Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Adaylık başvurusu hakkında görüş aldığımız Sami İlhan, “Belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatımızı yaptık. AK Parti’den Kağıthane Belediye Başkan aday adayıyım. Tüm hemşerilerimizin desteğine, duasına ve hizmetine talibim” dedi.

Sami İlhan’ın adaylık başvurusu için gittiği AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı’nda bir grup partili tarafından coşku ile karşılandı. 

Sami İlhan Kimdir?

1967 Yılında Sivas, Koyulhisar’da doğdu. İlk orta öğrenimini Sivas’ta, Yükseköğrenimini Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesinde Makina Mühendisliği Bölümünde tamamladı.  Yaklaşık 17 yıldır Kağıthane’de siyaset yapan İlhan, bu süre içinde Siyasi Partilerin bünyesinde Mahalle Teşkilatından İlçe başkanlığına kadar değişik kademelerde görev yaptı. 13 yıllık belediyecilik tecrübesi olan Sami İlhan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
4520 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.