logo

ŞAMPİYONLARA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

ŞAMPİYONLARA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

ŞAMPİYONLARA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

8-14 Ekim 2018 tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen “Şampiyonlar Ödül Töreni”, 19 Mayıs Spor Kompleksi içindeki Yaşar Doğu Spor Salonu’nda düzenlendi.

“Şampiyonlar Ödül Töreni”nde tek tek podyuma çıkan sporculardan İbrahim Ahmet Acar, Enes Özdemir, Şevval İlayda Tarhan ödüllerini Spor Genel Müdürlüğü İdari Mali İşler Daire Başkanı Yaşar Aksoy, Nesim Turan, Abdullah Öztürk, Süleyman Vural, Besra Duman ve Zeliha Ağrıs’ın ödülleri Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya tarafından verildi.

Mehmet Serkan Serpici, İlhan Çıtak, Muhammed Akdeniz ve Onur Arı ödüllerini Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın elinden aldı. Törende ödüle layık görülen Olimpiyat 2.si Dünya ve Avrupa Şampiyonu güreşçimiz Rıza Kayaalp kampta olması nedeniyle  törene katılamazken kendisi için hazırlanan video sunumu salondan büyük alkış aldı.

Törenin son ödülü Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu güreşçimiz Taha Akgül’e verildi. Alkışlar içinde podyuma çıkan Taha Akgül ödülünü Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’nın elinden aldı. Şampiyonlar Ödül Töreni geceye katılan protokol, sporcular ve ailelerinin birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Çapa Bilim Koleji’nin “Dünya Şampiyonu” öğrencisi de ödül aldı

Karate hayatına 4 yaşında başlayan 2 kez Dünya Şampiyonu ve 2 kez de Avrupa Şampiyonu olan Çapa Bilim Koleji öğrencisi Milli Karateci Enes Özdemir’in özel ödülü, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya tarafından takdim edildi.

Çapa Bilim Koleji Batıkent Kampüsü Beden Eğitimi Öğretmeni Aykut Yılmaz, “Öğrencimiz Enes Özdemir, 9 yaşında Türkiye şampiyonu oldu. Sayısız Türkiye ve Uluslararası dereceler elde etti. 2012 – 2013 -2014 – 2015 – 2016 – 2017 yıllarında Balkan Şampiyonu oldu. Bu yıllar arasında birçok Türkiye şampiyonluğu yaşayan Enes, 2017 yılında tekrar Türkiye Şampiyonu olup Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Burada Avrupa Şampiyonu oldu” dedi.

Enes Özdemir Dünya Karate Şampiyonu Oldu

Dünya Şampiyonası seçmelerinde Türkiye Şampiyonu olan Enes Özdemir, İspanya’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda 1. olarak Altın madalya kazandı. Ayrıca hem ferdi hem de takım kata’da 2 kez üst üste şampiyon olarak tarihe geçti.

Öğrencilerinin sayısız başarısının gururunu yaşadıklarının altını çizen Yılmaz, “Bu başarısıyla göğsümüzü kabartan Enes, son olarak Rusya’da düzenlenen ümit genç ve 21 yaş altı Avrupa Şampiyonasında ferdi olarak Avrupa ikincisi, takım kata da Avrupa Şampiyonu olmuştur. Öğrencimize başarılarının devamını dileriz” dedi.

ENES GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI

Çapa Bilim Kolejlerinin Kurucusu Maksut Konyar, dünya çapındaki başarısından dolayı öğrencisi Enes Özdemir’i tebrik ederek, “Biz öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra sanatına, sporuna, kişiliğine yansıyıp örnek alınacak bir fert olmasına yarayacak her konuya önem veriyoruz. Enes Özdemir’le gurur duyuyoruz ve içimizden daha fazla Enes’lerin çıkması için gayret ediyoruz. Ülkemizin adını altın harflerle yazdıran öğrencimizin yanı sıra özellikle ailesine ve Enes’in yetişmesine vesile olan öğretmenlerimize, antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4824 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.