logo

Sana şefkat eden bir Rabbin var: Sahipsiz değilsin

Sana şefkat eden bir Rabbin var: Sahipsiz değilsin

Sana şefkat eden bir Rabbin var: Sahipsiz değilsin

senai demirci kağıthane

Kağıthane Belediyesi’nin Ramazan Ayı Etkinlikleri kapsamında Hasbahçe’de düzenlediği programda Kağıthanelilelerle buluşan Senai Demirci, “Rabbin Sana Küsmedi” söyleşisiyle kendisini dinlemeye gelenlere manevi duyguların paylaşıldığı güzel bir akşam yaşattı.

“Sana şefkat eden bir Rabbin var: sahipsiz değilsin” diyerek konuşmasına başlayan Demirci, yaklaşık iki saat süren programda birbirinden önemli mesajlar verdi. Allahın insanlara olan merhametini çarpıcı cümlelerle anlatan Demirci, “ O seni sevdiği için var eyledi. Seni severek var eyledi. Senin varlığından hoşnut. Senden sadece verdiklerine teşekkür etmeni istiyor. Hem böylece sana sonsuzca vereceğini de müjdeliyor. Sen ona nankörlük etsen de, üzerinden kudret elini çekmiyor. Sen onu unutsan da, sana küsmüyor. Sadece hatırlamanı istiyor” dedi.

Demirci, dinimizin dupduru ve anlaşılır bir din olduğunu ama son yıllarda yaptıklarımızla dinimizi karmaşık hale getirdiğimize dikkat çeken Demirci özellikle ekran karşısına çıkanları eleştirerek “Allah’ın dini dupdurudur. Biz bir sürü hurafe takıyoruz peşine. Şu televizyonlarda anlatılanları bir dinleseniz kafanız on defa karışır. Allah diyor ki bak iki şey istiyorum senden. Gördüğün güzelliğe hayranlık, gördüğün iyiliğe Hamd. Hepsi bu. Oje orucu bozuyor mu? İmsak 3’te mi 5’te mi oluyor?  Öküz mü keselim tavuk mu keselim? Allah aşkına bıkmadınız mı televizyondaki din magazinliğinden?  Allah’ın dinine bu yapılır mı? Allah’ın dinine hurafe katılır mı? Allah’ın dupduru dini boz bulanık hale getirilir mi?” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
1206 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.