logo

Sanadır Seslenişim Gazzeli Yiğit ADAM!

Sanadır Seslenişim Gazzeli Yiğit ADAM!

Sanadır Seslenişim Gazzeli Yiğit ADAM!

gazzeli yiğit adam

Ya Rabbi! Diyordu Hz. Peygamber Bedir’de. “Bana vaat ettiğini yerine getir. Eğer sana inanan bu küçücük topluluk mağlup olursa, yeryüzünde sana ibadet edecek kimse kalmayacak.”

Gazze, terör devleti İsrail’in bir avuç Filistin’liyi küçücük bir kara parçasına sıkıştırdığı coğrafya. Etrafı deniz olduğu halde denize uzanamayan, başka ülkelere sınırı olduğu halde ulaşamayan mazlum coğrafya. Gazze, imanına zulüm karıştıranlarla, imanını koruyanları, vicdanı olanlarla vicdan yoksunu olanları ayrıştıran turnusol adeta. Güce tapanlarla, Allah’tan başka güç tanımayanların savaşına sahne olan ülke.

Gazze; “ İman varsa  imkan vardır” diyen, Allah’tan gayrı sığınacak mercii olmayan yiğit adamların diyarı. Yerin altından çıkarak; yerin üstünü, gücü çocuklara, kadınlara takati kalmamış yaşlılara yeten Siyonistlere dar eden, tekerlekli sandalyesi ile İsrail’i titreten Şehit Ahmet Yasin’in izinden gidenlerin ülkesi. Bana ölüm yazılmışsa, yatağımda beklemektense, Apaçi’yi tercih ederim diyen Abdulaziz Rantisi’nin memleketi.

Ey Gazze! Sen direniyorsun, seninle aynı dili konuşanlar alkış tutuyor düşmanın Netanyahu’ya. Sen “Allah bana yeter” diyorsun, komşuların oturdukları koltuklarını korumak ve saltanatlarını sürdürmek adına kulak tıkıyorlar masum çocukların çığlıklarına ve anaların feryatlarına. Yine de bakmıyorsun sağına soluna, ben varım diyorsun; Âlemlere Rahmet Hz. Peygamber’in miraca yükseldiği Aksa Mescidini korumaya.

Küfrün tek millet olduğunu öğrettin bize Gazze. Her gün ölen onlarca çocuğa, kadına ve silah tutamayan yaşlıya rağmen, sana silah bırak diyorlar ateşkes(!) tavsiye ediyorlar. Bu canımı acıtmıyor da diyorsun, adı bizden olanlardan, alnı secdeye değdiği halde, kıblesi Kabe olmayanların, kendi krallıklarını her şeyin üstünde tutanların tutumları daha çok acıtıyor diyorsun.

“ Divanesi biz kaldık Allah yolunun” dercesine Cihad kavramını kirleten, sureti bizden Sireti İblisten olanlara inat, Cihad’ın ve Şehadet’in izzetini korudun Kassam Tugaylarınla Ey Gazze.

Ve biz biliyoruz ve dua ediyoruz ki Gazze, Eğer sen galip gelemezsen, yeryüzünde yalnız Allah’a dayanan,ve cihadın izzetini koruyan kimsecikler kalmayacak. Ve bu yüzden, Bedir’de dua eden Peygamberin münacatını hatırlayarak dua ediyor sana ümmet.

Sen Ey Gazzeli Yiğit Adam, Bedir’in duasını arkana al ve yeni bir Hayber yaşat bizlere. Ölümü, adı şehadet olunca yaşamaktan çok sevdiğini biliyorum ancak sen yaşa ve galip gel ki, yeryüzünde galip olsun onurlu yaşam. Senin ellerinle görsün alemi İslam, zulmün kalelerinin teker teker yıkılışını.

Zincirin ilk halkası sensin Ey Gazze! Sabret. Zafer yakındır.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1524 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.