logo

Secaettin DEMLİ, İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Secaettin DEMLİ, İstanbul 2. Bölge’den Milletvekili Aday Adayı Oldu

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından siyasetçi Secaettin DEMLİ, 28.Dönem Milletvekilliği için İstanbul 2.Bölge’den Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday adayı oldu.

İstanbul 2.Bölge MHP Milletvekilliği Aday Adaylığı için MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Sertel SELİM’i makamında ziyaret edip istişarelerde bulunan Secaettin Demli, 21 Mart 2023 Salı günü Ankara MHP Genel Merkezi’ne giderek 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde İstanbul 2.Bölge’den MHP Milletvekili Aday adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Devletimize ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık

Konu hakkında görüş aldığımız İstanbul 2.Bölge MHP Milletvekilli Aday Adayı Secaettin Demli, “İstanbul’umuza ve ülkemize olan sevdamızla, büyüklerimizin de uygun görmesiyle İstanbul 2.Bölge Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekilli Aday Adayı olduk. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye olan sadakatimizle ve teşkilatımıza olan bağlılığımızla devletimize ve milletimize hizmet etmek için yola çıktık. Rabbim utandırmasın” dedi.

Millet Kazanacak

Demli, “Cumhur İttifakı olarak kararımız net adayımız belli. Varolsun ülküdaşlık hukukumuz. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi: “14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde; yine millet kazanacak, yine ahlak ve adalet kazanacak; her zamanki gibi milliyeti belirsiz olan fesat yüzler kaybedecektir” dedi.

Secaettin DEMLİ Kimdir?

1976 Erzurum Aşkale doğumlu. 1977 yılından beri İstanbul Kağıthane Harmantepe Mahallesinde ikamet etmektedir. Askerliğini Ankara Merkez Komutanlığında yaptı. Askerlik Görevi Bittikten hemen sonra Ankara Başbakanlık Özelleştirme İdaresine bağlı kurumdan emekli oldu. Çalıştığı süre içerisinde Ankara, Zonguldak ve Kocaeli’de bulundu.

2013 yılında İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Mahallesinde eşiyle beraber Selda Mobilya Tasarım Aksesuar İnşaat ve Otomotiv ve 2020 yılında Selda Gıda Şirketini kurdu.

2013 yılından bu zamana MHP Teşkilatlarında görevler aldı. Kağıthane Demokrasi ve Adalet Derneği Kurucu Başkan Yardımcılığı ve Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. Halen MHP İstanbul İl Başkanlığı 2. Bölge Komisyon Üyeliği, İstanbul Kağıthane Erzurumlular Derneği Başkan Yardımcılığı ve Hasbahçe Gazetesi Haber Müdürlüğü yapmaktadır.

Orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak İstanbul 2.Bölge MHP Milletvekilli Aday Adayı Secaettin Demli’ye Milletvekilliği aday adaylığının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
699 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.