logo

İşadamı ve Siyasetçi Secaettin DEMLİ’den Ramazan Bayramı Mesajı

İşadamı ve Siyasetçi Secaettin DEMLİ’den Ramazan Bayramı Mesajı

Kağıthane’nin sevilen iş adamlarından, Kağıthane Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, MHP İstnabul 2.Bölge Komisyon Üyesi ve MHP İstanbul Milletvekili Aday Adayı olan Secaettin DEMLİ, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam âleminin, Aziz Türk Milletinin, İstanbulluların ve hemşerilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

DEMLİ, “Eş zamanlı olarak, bir yanda mübarek ramazan ayını uğurlamanın hüznü kalplerimize çökmüşken diğer yanda bayrama kavuşmanın esenliği ve sevinci gönül dünyamıza nüfuz etmiştir. Ne var ki 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli ikiz depremden dolayı bu bayramı daha öncekilerine kıyasla biraz durgun, biraz üzgün, biraz da buruk halde karşıladığımız altı çizilmesi gereken bir husustur. Zorluklar ne kadar çetin olursa olsun, ‘Her Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye’ irade ve inancıyla hepsinin üstesinden gelmemiz mukadderdir.

Cumhuriyetin 100. yıl dönümünü, Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nun ilk adımı, ilk hamlesi, ilk sayfası olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimin; yurt içinde ve yurt dışında yaşayan yöresi, kökeni, anasının dili ne olursa olsun tüm vatandaşlarımın, Türk-İslam aleminin, şehit analarımızın, yetim yavrularımızın, mahzun ve mazlum gönüllerin, özellikle depremzede kardeşlerimizin Ramazan Bayramını yürekten kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramımızın ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta İstanbullu ve Erzurumlu hemşerilerim olmak üzere Tüm İslam âleminin, Aziz Türk Milletinin, Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

14 Mayıs Genel Seçimlerinin de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Aday belli karar net” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
234 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.