logo

Seçim Sonuçlarına Tüm Dünyanın Saygı Duyması Gerekiyor

Seçim Sonuçlarına Tüm Dünyanın Saygı Duyması Gerekiyor

Seçim Sonuçlarına Tüm Dünyanın Saygı Duyması Gerekiyor

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş ile 16 Nisan nı ve seçim sonuçlarını konuştuk…

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş, “Kağıthaneli vatandaşlarımızın Türkiye genelinde olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Sistemine “EVET” diyerek kabul etti. Seçim sonuçlarına tüm dünyanın saygı duyması gerekir” dedi.

 

Gökkuş, Kağıthaneli vatandaşlarımız 16 Nisan’da “EVET” lehine oy kullanmıştır. Rakamsal olarak geçen seçimlerde aldığımız oyları parti olarak geçtik. Oransal olarak ise oylarımız koruduk. Bu nedenle Kağıthanelilere tek tek teşekkür ediyorum. Kağıthane’de seçimler kardeşlik içerisinde ve demokratik olgunlukta geçmiştir. Bu durum bizleri ayrıca sevindirmiştir. Teşkilat olarak seçim öncesi çok çalıştık. Tüm seçmeni ziyaret ettik ve çalmadık kapı bırakmadık. Üyelerimizden, müşahitlerimize, mahalle teşkilatlarımızdan koordinatörlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, ana kademe ve diğer birimlerimize kadar herkes gereğini yaptı. Sizin vesilenizle emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Gökkuş; MHP Kağıthane İlçe Başkanlığı’na, BBP Kağıthane İlçe Başkanlığı’na başta ilçe başkanları olmak üzere tüm yönetimlerine ve seçmenlerine katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Etiketler: » » » » » » » »
1798 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.