logo

Seçiyorum…

Seçiyorum…

30 Mart yerel seçimler öncesinde, Şehrinizi ve ilçenizi yönetecek adaylar kimler? Hangi başkan adayı size uygun? Başkan adayınızı ne kadar tanıyorsunuz? Planları ve projeleri nedir? Sizden birimi yoksa size göre değil mi? Seçimler öncesi milli iradenizle doğru kararı siz vereceksiniz.

Kağıthane yatırımlar için cazip bir yer haline geldi. Kağıthane büyüyor gelişiyor ve yükselen bir değer haline geliyor…

Kağıthane’de geçmişe baktığımızda yapılanlar, yapılacakların ancak su yüzünde görülen aysbergidir. Önümüzde yeni bir yerel seçim var, yeni bir heyecan ve umut var. Yeni dönemde göreve talip olan adaylar, görevlerinin ne kadar büyük, şerefli olduğunun ve ne kadar, zor bir göreve talip olduklarının ve Kağıthane’de yapılacak daha çok projelerin ve işlerin bilincinde olmalıdır.

Belediye başkanı olmak için, oy alma arzusu ile değil, halka hizmet Hak’ka hizmet düsturuyla yola çıkılmalı, halkta yapılan işlere ve yapılacak işlere göre başkan adayını seçmelidir.

Belediye başkanı ihtiyaç duyulan her konuda bilgi sahibi olarak, sorunsuz ve geleceğe yönelik alt yapı ve üst yapı hizmetleri veren, daha güzel bir çevre düzeni ve modern bir kent görünümü oluşturan, sosyal kültürel ve sanatsal anlamda da tüm ihtiyaçları karşılayan biri olmalıdır.

Dileğimiz ve arzumuz şu dur ki Kağıthaneliler kendilerine hizmet edecek, ayrım yapmayacak, belediyeyi borç batağına sürüklemeyecek, belediyenin imkanlarını çarçur etmeyecek, belediyenin mallarını satıp savmayacak, partizanlık yapmayacak, dürüst, çalışkan ve Allah korkusu olan insanların Kağıthane Belediye Başkanı olmasını istiyor.

Hırsızlığın, yolsuzluğun her türlüsü kötüdür, ama en büyük hırsızlık milli irade hırsızlığıdır. Milli iradeyi çalmaya kalkışan kişi çıkıp da başkasına yolsuzluk iftirasında bulunamaz.

Suçlamak için işaret parmağınızı karşımızdakine uzattığımız zaman, üç parmağımızın yönü kendimize döner. Ancak çoğunlukla bizler, o üç parmağı fark etmeyiz…

Anlayana…

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
1307 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.