logo

BEM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sedat BİKA’dan Kurban Bayramı Mesajı

BEM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sedat BİKA’dan Kurban Bayramı Mesajı

BEM BİR SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sedat BİKA, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, tüm memurların, belediye ve özel idare çalışanlarının Kurban Bayramını tebrik etti.

BİKA “Kurban; İbrahimce bir sadakatin, İsmailce bir teslimiyetin adıdır. Kurban yalnızca bir bayramın adı değil, Rabbimize verdiğimiz sözün gereğini yerine getirmek, “Müslümanlar ancak kardeştirler” hükmü gereği Allah’ın verdiği nimetleri kardeşlerimizle paylaşmanın adıdır.

Türkiye’nin insani yardımda lider ülke olarak dünyada en çok paylaşan, iyilik yapan millet durumundayız. Adeta dünyanın vicdanını temsil eder durumdayız. Buna rağmen bu mübarek günlerde dünyanın dört bir tarafında zulüm gören kardeşlerimize yardım edememenin üzüntüsünü de yaşıyoruz. Arakan’da Budist zalimlerin Müslüman kardeşlerimize karşı giriştiği soykırım vicdanımızı kanatırken, sözde insan hakları örgütleri ve uluslararası kuruluşların bu katliamlara sessiz kalması acımızı daha da artırıyor.

Allah’a yaklaşmanın vesilesi olan Kurban Bayramının ümmetin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ederken, başta tüm milletimizin ve tüm ümmetin mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler:
132 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.