logo

Sedat Bika, Bem-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Seçildi

Sedat Bika, Bem-Bir-Sen İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Seçildi

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı 5. Olağan Genel Kurulu, 23 Ekim Salı günü Saat: 13.00-17.00 arasında Beyoğlu Belediyesi Evlendirme Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye katılan delegelerin tamamının oylarını alan Sedat Bika başkan seçildi.

Memur-Sen’e bağlı BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı seçiminde görev değişimi yaşandı. Memur-Sen’e bağlı BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığının Olağan Kongresine 100 delegeden 92’si katıldı. Kongreye katılan 92 delegenin tamamının oylarına alan Yönetim Kurulu üyesi ve Kağıthane Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika başkan seçildi.

BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanı Sedat Bika, seçimin başta MEMUR-SEN’e, BEM-BİR-SEN’e ve şubemize hayırlı olsun. Şubemizin 5.Olağan Kongresini, BEM-BİR-SEN ailesinin geleneklerine ve kültürüne uygun bir şekilde tamamladık. Şahsıma Şube Başkanlığı görevini tevdi eden delegasyona ve değerli mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Uzun yıllar bu bayrağı gururla taşıyan ve nice özel işlere imza atan Nihat Bayraktar başkanıma, yönetim kurulu üyemiz Muhammed Akan abimize tüm çalışmaları ve emekleri için hassaten teşekkür ederim” dedi.

Bika, “Bu özel günümüzde gerek yanımızda olarak ve gerekse arayarak bizleri yalnız bırakmayan başta değerli Kağıthane Belediye Başkanım Fazlı Kılıç’a, Beyoğlu Belediye Başkanım Ahmet Misbah Demircan’a, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcılarımız Levent Uslu ve Gürkan Alper’e, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır ve Levent Dirice’ye, Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Çakmak’a, İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Metin Başaran’a, İETT Şube Başkanı Yakup Gündoğdu’ya, İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Ercan Olgun’a, İstanbul 5 Nule Şube Başkanı Şaban Çamcı, Hizmet-İş İşyeri Temsilimiz Aytekin Akpınar’a, değerli müdür arkadaşlarım, mesai arkadaşlarım ve dostlarım Haydar Özbak, Erhan Özbak, Orhan Özbak, Ömer Osmanoğlu, Halil Ibrahim Kasapoğlu, Bülent Kasapoğlu, Cevdet Yıldız ve Ali Yavuz beylere teşekkür ederim” dedi.

Bika, “Şube Yönetim Kurulu üyelerimiz Talip Keskin, Erol Şengöz, Köksal Tiryaki ve Mehmet Hızır beylere çıktığımız bu yolda kolaylıklar dilerim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak BEM-BİR-SEN İstanbul 6 Nolu Şube Başkanlığı seçimlerini kazanan Sedat Bika ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2943 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.