logo

Şehit Mustafa Sevim AİHL Karate’de İstanbul Şampiyonu Oldu

Şehit Mustafa Sevim AİHL Karate’de İstanbul Şampiyonu Oldu

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Karate Federasyonu’nun işbirliğinde; 16 Aralık Cuma günü Gaziosmanpaşa Spor Kompleksinde düzenlenen İstanbul Okullararası Karate Şampiyonasında, Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Muhammed Hamza Zarif, finalde rakibini yenerek İstanbul Şampiyonu olarak altın madalya kazandı.

Konu hakkında görüş aldığımız Okul Müdür Vekili Ayfer MİNGSAR, “Şampiyonluğundan dolayı bizleri gururlandıran Muhammed Hamza Zarif’i tebrik ediyoruz. Türkiye şampiyonasında ise derece yapmak için çok çalışıp Türkiye şampiyonu olacaktır inşallah. Bunun ödülü olarak da Türkiye Karate Milli Takımına seçilecektir. Öğrencimiz Muhammed Hamza Zarifi yetiştiren Kağıthane Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Yüksel Aydoğan’a teşekkürlerimizi de bir borç biliriz. Türkiye şampiyonasında öğrencimize başarılar diliyoruz” dedi.

Mingsar, “Okullararası spor müsabakalarında başarılarıyla adından sıkça söz ettiren okulumuz Şehit Mustafa Sevim Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kağıthane’nin gururu olmaya devam ediyor. Öğrencilerimizin başarısı ve mutluluğu da bizlerin ne kadar doğru işler yaptığımızı göstermektedir. Bu vesile ile öğrencilerimizin yetişmesine vesile olan öğretmenlerimize de teşekkür ederim” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
432 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.