logo

Şehit Yakınlarına ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

Şehit Yakınlarına ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

Şehit Yakınlarına ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Şehit ve Gazi aileleriyle 14 Haziran Çarşamba günü Seyrantepe 700. Yıl Parkında düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.



İftar Yemeğine Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç’ün yanı sıra, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Müdürleri, Muhtarlar ve Kağıthane’de ikamet eden şehit aileleri ve gaziler katıldı.
 
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve iftar yemeği dualarla son buldu.

İftar sonrası konuşma yapan ve bu mübarek Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, bu ülke için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bugün burada huzurlu bir şekilde iftar ettiklerini, onlara şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

Göç, “tarih sahnesinde, dünden bugüne, aziz şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde varlığımızı sürdürdüğümüzü ifade ederek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Tüm şehit ailelerine ve gazilerimize davete icabet ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
1108 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.