logo

SEN BENİM KAHRAMANIMSIN

SEN BENİM KAHRAMANIMSIN

SEN BENİM KAHRAMANIMSIN

Barış Pınarı Harekatı ile Suriye’nin kuzeyini teröristlerden arındırmaya çalışan Kahraman Mehmetçiğe anlamlı bir destek de, Adana Yüreğir Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’ndan geldi.

Adını Kıbrıs Barış Harekatı’nda şehit olan Albay İbrahim Karaoğlanoğlu’ndan alan bu güzel okul, “Sen Benim Kahramanımsın” temalı etkinlik düzenledi.

MEHMETÇİĞE ANLAMLI DESTEK

Kırmızı bez afiş üzerine, “Sen Benim Kahramanımsın” yazısı yazılıp altına da kalp çizildi. Tüm öğretmenler ve her sınıfı temsilen 5’er öğrenci, sıra ile kalbin içine ellerini basarak Kahraman Mehmetçiğe olan sevgilerini ve askerlerin yanında olduklarını gösterdiler.

Daha sonra tüm öğrenciler ve okul personelleri topluca okul bahçesinde toplanıp, askerimize selama durdular ve elleriyle kalp işareti yaparak askerimize olan sevgilerini ifade ettiler.

Ayrıca, “Sen Benim Kahramanımsın” temalı yapılan Mektup, Şiir Yazma ve Resim Çizme etkinliği de düzenlendi. Tüm öğrencilerin birer mektup yazdığı etkinlikte özellikle Suriyeli öğrencilerin yazdıkları destek mektupları duygulu anlar yaşanmasına vesile oldu.

Meyse Hacıhalef isimli Suriyeli öğrenci yazdığı mektupta “Askerler, inşallah kazanırsınız. Çünkü siz, çook kuvvetlisiniz.” diyerek Mehmetçiğe olan desteğini belirtti.

Adana Yüreğir Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu Müdürü Aydın KAYNARPUNAR, yaptığı açıklamada “Sen Benim Kahramanımsın” etkinliği ile Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Ailesi olarak, Kahraman Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu göstermek istedik. Bez afiş ve yazılan mektupların teslimi için, Jandarma Alay Komutanlığı’nı ve 6.Mekanize Tugay Komutanlığı’nı ziyaret edeceklerini, bu anlamlı etkinlik için öğretmen ve öğrencilerine teşekkürlerini bildirdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2060 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.