logo

Serdar Kurşun Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Serdar Kurşun Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Serdar Kurşun Şişli Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Serdar Kurşun CHP Şişli İlçe Başkanlığı’na giderek 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Şişli’den Belediye Başkan adayı olabilmek için başvuru yaptı.

Şişli ve Kağıthane ilçelerine bağlı olan Okmeydanı’nda doğup büyüyen ve 2014 yerel seçimlerde CHP Kağıthane İlçe Teşkilatı’nda yapılan ön seçimde oy kullanan 2.091 delegenin 1.335’inin oyunu alarak CHP’nin Kağıthane Belediye Başkan Adayı olan Serdar Kurşun, bu sefer 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Şişli Belediyesi Başkanlık yarışında ben de varım dedi.

Serdar Kurşun’un adaylık başvurusu için gittiği CHP Şişli İlçe Başkanlığı’nda bir grup partili tarafından coşku ile karşılandı. 

Serdar Kurşun Kimdir?

Trabzonlu bir ailenin evladı. 1960 yılında Okmeydanı’nda doğdu. 1986 yılından buyana Yahya Kemal, Hürriyet Mahallesi’nde deri sektöründe idareci olarak görev yaptı. Deri sektöründe 2 ayrı adreste, 10 bin metrekare üzerinde üretim yapıyor. Antalya’da 20 bin metrekare üzerinde Ottimo Leather Center adı altında deri imalatı ve Timo Otel ismiyle de Turistlik Mağazacılık ve Otelcilik işi yapmakta. Uzun bir zamandan beri CHP üyesi. Ayrıca VakıfAy Derneği kurucu üyesidir.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
3275 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.