logo

Serdar Tuncer ile Aşka Dair Şiir ve Muhabbet

Serdar Tuncer ile Aşka Dair Şiir ve Muhabbet

Serdar Tuncer ile Aşka Dair Şiir ve Muhabbet

serdar tuncer

Gültepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir dinletisi programına, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika, belediye meclis üyeleri, stk temsilcileri ve Kağıthaneliler katıldı.

Şiir dinletisi Serdar Tuncer’in, aşkın ne anlama geldiğine dair sohbeti ile başladı. Tuncer, aşkın, günümüz dilinde kullanılan manasından çok farklı olduğunu, çok daha güzel ve anlamlı olduğunu ifade etti.

serdar tuncer siir dinletisi serdar tuncer gültepe

“Sevgi, muhabbet, kabirleri bile birbirine yaklaştırır. Sevgi, karşı cinse duyulan his değil, bir Allah dostuna duyulan muhabbet, Peygamber Efendimize duyulan aşk, en nihayetinde Allah’a duyulan sevgidir. Seven sevdiğine benzer” şeklinde konuşan Tuncer “Benim Adım Aşk”, “Kurbanım”  şiirlerini de seslendirdi.

serdar tuncer cicek takdimi

Program sonunda Serdar Tuncer’e çiçek ve lale figürü takdim eden Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin; “Serdar Tuncer, şiirleriyle bizlere güzel bir akşam yaşattı. Gültepe Kültür Merkezi’nde her ay çeşitli etkinliklerle Kağıthanelilere hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgi bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
2566 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.