logo

Serkan Cantürk AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Oldu

Serkan Cantürk AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Oldu

Serkan Cantürk AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin’in AK Partiden Kağıthane Belediye Başkan adayı olmasından dolayı Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Serkan Cantürk AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı oldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 7 ilçemize atanan İlçe Başkanı kardeşlerimizi açıkladık. Hayırlı olsun” dedi.

Şenocak, “Kağıthane İlçe Belediye Başkan Adayı olan Kağıthane İlçe Başkanımızın yerine, Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Serkan Cantürk kardeşimiz İlçe Başkanı olarak atanmıştır. Hayırlı olsun” dedi.

AK Parti Kağıthane Belediye Başkan Adayı Mevlüt Öztekin ise “Kağıthane İlçe Başkanlığı görevine getirilen Serkan Cantürk kardeşimi tebrik ediyorum. İlçemize ve İstanbul’umuza hayırlı olsun. Rabbim çalışmalarında başarılarını daim etsin” dedi.

Serkan Cantürk Kimdir?

Serkan Cantürk 1981 yılında İstanbul doğdu, aslen Sinop’ludur. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde tamamladı. Londra Metropolitan Üniversitesi’nde Finansal Piyasalar ve Bilgi Sistemleri üzerine yüksek Lisans yapan Cantürk, akabinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida Eyaletinde Bulunan Schiller International Universitesi’nde Uluslararası İş İdaresi(MBA) üzerine ikinci yüksek lisansını yaptı. Halen Marmara Üniversitesi İktisat Politikası bölümünde Doktora programına devam eden Cantürk, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Politikaları üzerine çalışmalar yapmaktadır. Serkan Cantürk, yurtiçi ve yurtdışın da çeşitli sektörlere bulunan şirketlerde yöneticilik, Düzce ve Marmara Üniversitelerinde öğretim görevliliği yaptı. Halen merkezi İstanbul’da bulunan bir grup şirketinde yöneticilik yapan Cantürk, iyi derecede İngilizce ve orta derecede Rusça bilmektedir. Serkan Cantürk evli ve bir çocuk sahibidir.

Hasbahçe Gazetesi olarak AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığına atanan Serkan Cantürk’ü tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber


Etiketler: » »
3650 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.