logo

Sevgi ve huzur içinde geleceğe ilk adım HAMİDİYE ANAOKULU

Sevgi ve huzur içinde geleceğe ilk adım HAMİDİYE ANAOKULU

Sevgi ve huzur içinde geleceğe ilk adım HAMİDİYE ANAOKULU

Hamidiye Anaokulu

Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, İl Özel İdaresi, Kağıthane Kaymakamlığı ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar sonucunda yardımsever iş adamlarının da desteğiyle eğitime kazandırılan anaokullarında okula yeni başlayan 36-60 ay aralığındaki çocuklar, kendileri için özel hazırlanmış sınıflarda, uzman eğitmenler eşliğinde eğitim hayatına ilk adımlarını atıyor.

Hamidiye Anaokulu Kağıthane
İşte bu okullardan biri olan “Hamidiye Anaokulu” belirlemiş olduğu vizyon ve misyonuyla hedef kitlesi okul öncesi çağı çocuklarına hizmet etmektedir. Hamidiye Anaokulu iki katlı olup 4 dersliğe sahiptir. 100 öğrenci kapasitesi ile eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Hamidiye Anaokulu Bahçesi

Bahçesi 1500 m2 peyzaj alanı üzerine konuşlandırılmıştır. Çocuklarımızın yazın rahatlıkla kullanabildikleri bir bahçeleri vardır. Kışın ise en temel ihtiyaçları olan oyun ihtiyaçlarını kapalı oyun odasında gidermektedirler. Okuldaki tüm bölümler çocukların kullanımına uygun olarak hazırlanmış ve konumlandırılmıştır.

Hamidiye Anaokulu Müdürü Nadire Öztürk

Okulumuz hakkında bilgi aldığımız Hamidiye Anaokulu Müdürü Nadire Öztürk, “Okulumuzda; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için tüm algılarına katkı sağlayacak, farkındalıklarını artıracak eğitim programları düzenlenmiş ve çalışmalar başlatılmıştır. İngilizce, Drama, Satranç, Halk oyunları, Değerler Eğitimi, Müzik, Çocuk Jimnastiği, Akıl oyunları gibi etkinliklerle çocukların görsel, işitsel ve psikomotor gelişimleri okul içi ve okul dışı yapılan etkinliklerle de çocuklarımızın sosyal gelişimleri desteklenmektedir. Anne ve babalarımızdan birer adım önde çocuklarımızdan ise birer adım geride olduğumuzu bilerek, çocuklarımızı donanımlı, kişilik sahibi, ahlaki ve insani değerleri bilen iyi birer birey olma yolunda ilerleyen bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. Hamidiye Anaokulu olarak sevgi ve huzur içinde geleceğe adım atıyoruz” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
2190 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.