logo

Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu Açıldı

Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu Açıldı

Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu Açıldı

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kağıthane Merkez Mahallesinde bir imam hatip ortaokulunun olmamasından dolayı, Kağıthane Merkez Mahallesinde yapımı tamamlanan binanın imam hatip olarak hizmet vermesine ve adının da Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu olmasına karar verdi.

Hamidiye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Durukan, Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulunda kurucu müdür olarak görev yapmaya başladı.

Konu hakkında görüş aldığımız Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Durukan, “Merkez Mahallesi Zinnur Sokak No: 10’da hizmete açılan okulumuz 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılında eğitime başlıyor. Bu sene yaklaşık 200 öğrenci alacak olan okulumuz da ön kayıtlar bitti ve kesin kayıtlarla birlikte Eylül ayında eğitime başlayacağız. Okulumuzda; akademik eğitim, eğitim koçluğu, ilave İngilizce eğitim, ilave Arapça eğitim, yetiştirme kursları, yıl boyu deneme sınavları, kitap okuma grupları, Arapça şiir okuma, akıl-zeka oyunları, hadis ezberleme, fuar ziyaretleri, kandil kutlamaları, sportif etkinlikler, öğrenci kampları, ilahi grupları, Hüsn-i Hat çalışmaları, sınıflar arası yarışmalar, tiyatro grubu, kısa film çalışmaları, Kur’an-ı Kerim okuma yarışmaları, sinema günleri düzenleyeceğiz. Okulumuzun sloganı “Zirveden Başlıyoruz.” Okulumuz Kağıthane’mize hayırlı olsun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4409 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.