logo

Seyrantepe Mahalle Konağı Açıldı

Seyrantepe Mahalle Konağı Açıldı

Seyrantepe Mahalle Konağı Açıldı

Kağıthane Belediyesi, mahallelilerin neredeyse tüm ihtiyaçlarını karşılayacak Seyrantepe Mahallesi Kompleksi’nin açılışını gerçekleştirdi. Mahallelinin yaşam standartlarını yükseltecek ve birçok hizmeti tek bir noktada toplayarak vatandaşa kolaylık sağlayacak mahalle kompleksi, vatandaşlardan tam not aldı.

Seyrantepe Mahalle Kompleksi’nin açılışına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Fatma Benli ve Ekrem Erdem, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, mahalle muhtarları ve pek çok vatandaş katıldı.

Toplam 6 bin metrekarelik alana inşa edilen binada, 200 kişilik sinema-tiyatro salonu, muhtarlık, 112 acil birimi, İSMEK, spor salonu, idari birimler ve otopark yer alıyor. Hem mahallenin gelişimine hem de vatandaşlara önemli bir katkı sağlayacak olan merkez; kültürel, sosyal ve sportif birçok aktiviteye ev sahipliği yapacak. Seyrantepe Mahalle Konağı ayrıca Kağıthanelilerin dinlenmek için kullanabileceği 750 metrekarelik bir seyir terası ve yeşil alana da sahip. Kompleks, 70 araçlık otoparkıyla da mahallenin trafik akışına büyük kolaylık sağlayacak.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1931 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.