logo

Sezen AKSU’dan İlk Peygamber Hz.Adem ve Havva Validemize Haddini Aşan Sözler!

Sezen AKSU’dan İlk Peygamber Hz.Adem ve Havva Validemize Haddini Aşan Sözler!

Müslüman Türk Halkı, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli son şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva’ya ‘cahil’ diyerek Müslümanların değerlerine alenen hakaret eden şarkıcı Sezen Aksu’ya sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Bu şarkı sözleriyle aslında Sezen AKSU İslam’a karşı içindeki kini kustu…

Asıl cahil sensin!

İnsanlığın ilk babası ve ilk peygamberi Hz. Adem (a.s.) ve eşi Havvâ Vâlidemize câhil diyecek kadar alçalan ve haddini aşan Sezen AKSU, Allah’u Teala’nın “Ve Âdem’e bütün isimleri öğretti. Sonra bunları meleklere gösterip “Sözünüzde doğru iseniz şunların isimlerini bana söyleyin” dedi. “Seni tenzih ederiz! Bize öğrettiğinden başka hiçbir bilgimiz yoktur. En kâmil ilim ve hikmet sahibi şüphesiz sensin” cevabını verdiler. “Ey Âdem! Bunların isimlerini onlara bildir” dedi. Onlara bunların isimlerini bildirince de “Size ben göklerin ve yerin gizlisini kesinlikle bilirim; yine sizin açıkladığınızı da gizlediğinizi de bilirim demedim mi!” buyurdu.” (Bakara Suresi 31-32-33) ayetlerini bilmeyecek derecede cahil bir sanatçıdır.

Tepkiler çığ gibi büyüyor

Şahane Bir Şey Yaşamak adlı yeni şarkısını çıkaran Sezen Aksu’nun şarkı sözleri sosyal medyada tepki topladı. Şarkıda Hz. Adem ile Havva’ya ve dini değerlere hakaret ettiği gerekçesiyle birçok kişi sosyal medyadan sanatçıya tepki gösterdi. Sezen Aksu’nun yeni şarkısı eleştirilere maruz kalırken Twitter’da kısa sürede TT oldu.

Peki, Sezen Aksu’nun yeni şarkısının sözleri ne?

Sezen Aksu şarkısında ne dedi?

İşte tepki çeken o şarkı sözü: “Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e ….”

Özür Dile!

Hasbahçe Gazetesi olarak Sezen AKSU’ya biran evvel bu şarkıyı ve sözlerini yayından kaldırmasını ve İslam aleminden özür dilemesini bekliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
592 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.