logo

Siber Zekâ Bilgi Yarışması Başlıyor

Siber Zekâ Bilgi Yarışması Başlıyor

T.C. Cumhurbaşkanlığı Digital Dönüşüm Ofisinin Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlediği Siber Zekâ Bilgi Yarışması yarın başlıyor.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Digital Dönüşüm Ofisinin, Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile düzenlediği “Siber Zekâ Bilgi Yarışması” İlkokul öğrencileri için 12-17 Aralık 2022, Ortaokul öğrencileri için 19-24 Aralık 2022 ve Lise öğrencileri için 26-31 Aralık 2022 tarihleri arasında başlıyor. Başvuru yapmayı unutmayınız!

Siber Güvenlikte Millî Ruh

T.C. Cumhurbaşkanlığı Digital Dönüşüm Ofisi konu hakkında açıklamalarda bulundu: “Siber Güvenlikte Millî Ruh” sloganıyla çıktığımız yolda, gelecekte ulusal siber güvenliğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu alanda yeterlilik kazanmasına önem veriyoruz. Toplumda siber güvenlik bilincine sahip bireylerin sayısını artırmak için eğitim ve farkındalık faaliyetlerinin bir parçası olarak düzenlenen yarışmaların bu konuda önemli bir etkiye sahip olduğunun da farkındayız. Bu yıl Millî Eğitim Bakanlığı iş birliği ile üçüncüsünü düzenlediğimiz Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin siber farkındalık bilinçlerini arttırmayı hedefliyoruz.

Öğrencilerimiz grupları için belirlenen tarihlerde bu sayfadan başvuru formunu doldurarak; siber güvenlik konularını kapsayan Siber Zekâ Testi’ne katılabilirler. En çok doğru cevabı, en kısa sürede veren öğrencilerimiz Ofisimiz tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sonuçları, Ofisimizin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz” dedi.

Haydi çocuklar siber güvenlik bilginizi sınayabileceğiniz keyifli bir yarışma olan #SZBY2022‘de siz de yerinizi alın!

Başvuru Linki =>> https://basvurusiberzeka.cbddo.gov.tr

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » »
924 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.