logo

Sinan Akçıl: İlahi Yazıp Okuyacağım

Sinan Akçıl: İlahi Yazıp Okuyacağım

Sinan Akçıl: İlahi Yazıp Okuyacağım

Pal Fm’de Kaan Gökman’ın canlı yayınına telefon ile bağlanan sevilen sanatçı Sinan Akçıl, Umre’ye gittikten  sonra maneviyatının yükseldiğini, ruhsal bir değişim yaşadığını ve çok yakında ilahi yazıp okuyacağını sevenleri ile paylaştı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz haftalarda gördüğü bir rüyanın ardından umreye gitmeye karar verdi. Konser programını umre ziyaretine göre ayarlayan ünlü sanatçı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ordu konserinin ardından umreye gitti.

Sinan Akçıl, “Önce Peygamber Efendimizin kabrini, sonra Uhud Dağı’ndaki şehitliğimizi ziyaret ettim. Ardından da Kabe’de umre tavafımı yaptım” dedi.

Kabe’yi gördüğü anda gözyaşlarını tutamayan Akçıl, oradaki maneviyatın kendisini çok etkilediğini dile getirdi. Akçıl, “Kutsal topraklarda Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) kabrini ziyaret ettiği anda yaşadıklarının tarifsiz olduğunu şu sözlerle dile getirdi: “Kâbe’yi tavaf ettiğim anlarda Yaradan’a ruhen yaklaştığımı hissettim. O anı tarif etmem mümkün değil. İnşallah Allah’ım nasip ederse Hac vazifemi de yerine getirmeyi çok istiyorum. Özellikle sabah ezanını dinleyip ibadetimi yaptıktan sonra ellerimi Yaradan’a açarak “Beni, ailemi, eşimi dostumu bağışla, günahlarımızı affet. Güzel ülkemi, vatanımı her türlü iç ve dış düşmana karşı koru. Mehmetçiğimizi, ordumuzu gireceği her mücadelede muzaffer eyle” diyerek dua ettim. Bu anlar benim için çok özeldi” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » »
1313 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.