logo

Şişman: Şirintepe Mahallesinin Yeni Bir Nefese ve Dinamizme İhtiyacı Var

Şişman: Şirintepe Mahallesinin Yeni Bir Nefese ve Dinamizme İhtiyacı Var

Şişman: Şirintepe Mahallesinin Yeni Bir Nefese ve Dinamizme İhtiyacı Var

Bayraktar Şişman, yepyeni bir soluk, büyük bir heyecan ve dinamizm iddiasıyla Şirintepe halkına hizmete hazır olduğunu belirterek, Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu tüm Şirintepelilerin desteğini ve duasını bekliyorum dedi.

Sevdamız Şirintepe

Şirintepe Mahallesi Muhtar Adayı Bayraktar Şişman gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Halkın sorunları, beklentilerine, hizmet takibi konularına ilgim her daim vardı. Bunu daha etkin bir şekilde sürdürmek adına mahallemize muhtar olmaya karar verdim. Aday oldum ve mahalle sakinlerimizden destek istiyorum. İkili iletişime güveniyorum, Şirintepe’yi tanıyor, sorunlarını, eksikliklerini çok iyi biliyorum. Sevdamız Şirintepe’ye faydalı olacağıma inanıyorum. Bu yolda bana destek olan, teşvik eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman yanınızda içinizden biri

Şişman, “Muhtarlık yolunda bütün Şirintepe ile birlikte yürümek istiyorum. Herkes çok kıymetli ve bunun bilinciyle hareket ediyorum; bizim değerimizi ortaya koyan şey her türlü farklılığımıza rağmen sağlayabildiğimiz birliğimiz, beraberliğimiz. Hedefim herkesi mahallemizin yararı ortak paydasında birleştirerek mahallemize daha sağlıklı hizmet akışını sağlamak ve ihtiyaçların etkin biçimde giderilmesinin önünü açmak. Tecrübe ve bilgi birikimimizle Şirintepe Mahallesine azalarımızla beraber hizmet etmeye hazırız. Şirintepe’nin yeni bir nefese, taze bir soluğa ve dinamizme ihtiyacı var” dedi.

Söz Verdik Yapacağız

Projeleri hakkında da bilgi veren Şişman, “Mahallemize Halk Kütüphanesi kazandıracağız, Mahallemiz sokaklarında hayvan barınma alanları oluşturacağız, gönüllü eğiticilerimizin öğrencilerimize ders vereceği etüt merkezi kuracağız, mahallemizdeki ATM sıkıntısını çözeceğiz, yaz tatillerinde okul bahçelerine portatif oyun parkları kuracağız ve Şirintepe Spor’a destek olacağız” dedi.

Bayraktar Şişman Kimdir?

1976 Şirintepe doğumlu. Aslen Gümüşhaneli. 1998 yılından beri esnaflık yapmaktadır. Çeşitli STK’larda görev yapmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Şirintepe Mahallesi İhtiyar Heyeti Adayları: Osman Dirice (Giresun), Celal Ölmez (Sivas), Recep Meşhur (Amasya), Hulusi Özoğul (Sinop), Mehmet Demir (Kastamonu), Umut Yüksel (Ordu), Ferdi Çakmak (Sakarya) ve Elvan Mahmut Avlamaz (Sivas)

Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak Şirintepe Mahallesine Muhtar Adayı olan Bayraktar Şişman’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3917 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.