logo

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi Açıldı

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi Açıldı

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi Açıldı

Kağıthane Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi

Kağıthane Belediyesi, Şirintepe Mahallesi, Gümüşhane Caddesi, Sarıçam Sokak, Mevlana Camii karşısında yeni bir spor merkezini sporseverlerin hizmetine açtı.

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi Açılış

Mayıs ayı yatırımları kapsamında vatandaşların hizmetine sunulan “Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi” açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken, siyasi partiler ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi’nde yaklaşık bin kadının sürekli spor yaptığını söyleyen Başkan Kılıç, “Buradaki spor salonunun çok farklı bir önemi var. Bine yakın hanımefendi komşumuz bu salonu kullanıyor. Kadın vatandaşlarımızın bu salona yoğun ilgisi oldu. Biz bu tesislerimizle çocuklar, gençler ve yetişkinlere üçüncü güvenli alanlar oluşturuyoruz. Spor merkezinin sporseverlere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi

Spor Merkezi, alanında uzman spor akademisi 3 eğitmenle faaliyet gösterecektir.  Toplam 300 m2 alanın 150 m2 si fitness olarak, 75+75 m2’lik iki oda halinde stüdyo dersleri (step, aerobik, total body ve plates) ücretsiz olarak 1000 kişiye hizmet edecektir. Spor Salonu haftanın 6 günü sabah 09:00 akşam 17:00 arası açık olacaktır.

Protokolün hep birlikte kestiği açılış kurdelesinin ardından Şirintepe Mahallesi Spor Merkezi açılış töreni sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
5213 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.