logo

Şirintepe Spor Gümbür Gümbür Geliyor…

Şirintepe Spor Gümbür Gümbür Geliyor…

Şirintepe Spor Gümbür Gümbür Geliyor…

Şirintepe Spor Kulübü 2. Başkanı Burhanettin Öğütçü’den 2. Amatör Lig’i öncesi iddialı açıklamalar…

Geçen sezon 2. Amatör kümede mücadele eden ve gerek oynadığı futbolla gerek camiaya kazandırdıkları isimlerle Kağıthane’nin tüm spor camiasının ilgi odağı haline gelen Şirintepe Spor; yarım kalan heyecanını bu yıl tamamlamakta ısrarcı.

ÖĞÜTÇÜ: YARIM KALAN HEYECAN BU SENE TAMAMLANACAK

Kulüp adına açıklamalarda bulunan İkinci Başkan Burhanettin Öğütçü; “öncelikle yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, umarız ki hem bizim için hem rakiplerimiz hem de 2. Amatör Lig’de mücadele edecek tüm takımlar için güzel hatıralar oluşturacak, sakatlıkların yaşanmadığı, fair play ruhuna aykırı davranışların yaşanmadığı bir sezon diliyoruz” dedi.

Yeni sezona dair hazırlıklarına da değinen Öğütçü; “Biz Şirintepe Spor olarak yer aldığımız tüm liglerde, gerek alt yapı gruplarımızda gerek genç takımlarımızda gerekse de A Takımımız bazında tüm liglerde iddialı olmayı, sportmenlik çerçevesinde kalmak kaydıyla zirve yarışına ortak olmayı şiar edinmiş bir yönetim kuruluna sahibiz. Dolayısıyla da bu yıl ki A Takımımızda bu düşünce ve hedef etrafında oluştu. Geçen yıl ilk sezonumuzdu ve talihsiz bir kura çekerek geçen yılın en zor grubuna düşmüştük, buna rağmen son haftaya dek iddiamızı devam ettirdik. Netice gerek bizlerin acemiliği gerek skora yüzde yüz etki eden hakem hatalarıyla ligi 3. sırada tamamladık ve bir üst lige çıkamadık. Tabi bu durum bizleri üzse de bizler “her şer de bir hayır çıkarmak gerek” düşüncesi ile bu ara dönemde tamamen alt yapıya eğildik ve orada ki oluşumumuzu tamamladık ve de meyvelerini gerek U15 Ligi gerekse de U17 Liglerindeki şampiyonluklarla aldık. Şu an da hâlihazırda ligi devam eden bir başka alt yapı takımımız olan U16 da kendi liginde namağlup liderliğini sürdürüyor ve biz inanıyoruz ki onlar da U17 takımımızda olduğu gibi namağlup olarak ligi şampiyon tamamlayacaklardır” dedi.

Öğütçü, “A takımımız; geçen sezon ki kemik kadromuz korunmak kaydı ile yeni ve tamamı üst liglerden aramızda yeni katılan oyuncu kardeşlerimizin bir araya gelmesi ile oluştu. Tek tek isim vermek ve bu süreçte bize destek veren kardeş kulüplerimizin adını her ne kadar burada telaffuz edemesem de kendilerine Şirintepe Spor Ailesine verdikleri destekten ötürü kulübüm adına teşekkür ediyorum. Sadece şunu söyleyebilirim ki; geçen sezon bazı maçlarımızda 1.000’e yakın taraftar önünde seyir zevki yüksek maçlar oynadık, bu sene ki kadromuz bence çok daha üst düzey bir kadro oldu ve inanıyorum ki bu yıl geçen yıl ki heyecanımızı tamamlamakta zorlanmayacağız. Şu an bölgede kurulabilecek en iyi takımı kurduğumuzu söyleyebilirim. Bu kadronun oluşumunda fazlası ile de mesai harcandı neredeyse 150 civarında oyuncu birebir izlendi raporları tutuldu ve analizleri yapıldı. Ama bir gerçek var bu aşamada her ne kadar ben ve benim haricimde antrenörlerimiz Bülent Tarık Kapucı, Mustafa Dündar, yine Genel Kaptanlarımız Turgay Çotul ve Emre Kağnıcı aktif rol alıp yorulsa da en büyük mesaiyi; bu ekibi bir araya toplayan ve bu kulübün adeta küllerinden doğmasına vesile olan Başkanımız Av. Ferhat Hasan Karagöz harcamıştır. Günlerce görüşmelerde bulunması, saatlerce süren toplantılar ve tabi ki şahsının diğer bölge kulüpleri ile kurduğu güzel ilişki ağı ve neticesinde yaptığımız transferlerde gittiğimiz her kulübün kapılarını bize ardına kadar açışı tamamen başkanımızın özverili çalışması, sevilmesi ve sayılmasının ürünüdür. Bu vesile ile kendisine de teşekkür ediyorum.

İnşallah bu yıl direkt olarak şampiyonluğa oynayan, karakter ve teknik özellikleri yüksek oyuncu grubundan oluşan ve gelenlere tribünlerde zevkli dakikalar yaşatacak bir ŞİRİNTEPE SPOR izlettireceğiz. Biz gerek oyuncularımıza gerekse teknik ekibimize bu hususta tamamen güveniyoruz” dedi ve açıklamalarını sonlandırdı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
2455 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.