logo

Şirintepe Spor Lige Süper Başladı

Şirintepe Spor Lige Süper Başladı

Şirintepe Spor A Takımı

Şirintepe Spor, Süper Amatör Lig 6. Grup’un 1.Haftasında 9 Eylül Pazar günü Saat:16.30’da Bayrampaşa’nın güçlü takımlarından Yıldırım Bosna Spor ile Yayha Kemal Stadında karşı karşıya geldi. Şirintepe Spor maçı 4-1 kazandı.

Yıldırım Bosna Spor A Takımı

Süper Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Şirintepe Spor A Takımı 9 Eylül Pazar günü Ligin güçlü rakiplerinden Yıldırım Bosna Spor’la Yayha Kemal Stadında karşı kaşıya geldi. Şirintepe Spor ilk yarıda Hüseyin’in 35.Dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Yıldırım Bosna Spor 38.dakikada gole karşılık vererek kornerden golü buldu ve 1-1 beraberliği sağladı. 40.Dakikada Oğuz ve 44.Dakikada Hüseyin’in attığı iki güzel golle ilk yarıyı 3-1 tamamladı. Baştan sona rakibine karşı üstün oynayan Şirintepe Spor ikinci yarı çok gol pozisyonuna girdi. 88.Dakikada Emin’in muhteşem şutuyla maçı 4-1 kazandı.

Maç sonucu Şirintepe Spor 4 – Yıldırım Bosna Spor 1

Maç sonrası Süper Amatör Lig ve takım hakkında bilgi veren Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz, “Takımımız lige hazır. Ufak tefek eksiklerimiz olmasına rağmen hazırız. Heyecanlıyız. Kulüp tarihimizde ilk defa Süper Amatör Lig’de mücadele edecek bir takımımız var. Bilmediğimiz bir lig ve bilmediğimiz bir heyecan. Ama şuana kadar bilmediğimiz ve ilk kez çıktığımız arenalarda samimiyetimizle, planlamamızla doğru yatırımlarla başarılı olduk. İnşallah bu senede öyle olacağına inanıyorum. Bu seneki hedefimiz önceki yıllarda olduğu gibi bizi izlemeye gelen destekleyenlerimize, taraftarlarımıza keyifli maçlar izletmek, keyifli bir sezon geçirtmektir. Şirintepe Spor’un olduğu her mecrada muhakkak şampiyonluk iddiası vardır. Kervan yolda düzülür misali sezon içerisinde hedeflerimizi tek tek belirleyeceğiz ve inşallah bu maçı kazandığımız gibi diğer maçları da kazanıp Şampiyon olacağız. Biz yönetim kurulu olarak oluşturduğumuz ekibimizle, antrenörümüzle ve futbolcu kardeşlerimizle iyi bir kadro kurduk. Bundan sonra her şey sahada konuşulacak” dedi.

Şirintepe Spor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Kaya “İyi bir kadro kurduk. Başta futbolcularımız olmak üzere antrenörümüze, yönetim kurulumuza, taraftarımıza güveniyorum. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Şirintepe Spor’a sponsor olan firmalarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.  

Şirintepe Spor Kulübü Başkan Vekili Burhanettin Öğütçü, “Süper Amatör Ligde inşallah başarılı olacağız. Takımımıza güveniyorum. Gereken her şeyi yaptık. Bu maçı da farklı ve iyi bir futbolla kazandığımız için mutluyuz”  dedi.

Şirintepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Asil üyesi Mahmut Meşe ise “Şirintepe Spor için ne gerekiyorsa her şeyi yaptık. Ligler başladı. İnşallah bu sene güzel geçecek. Sezon sonu şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak ilk defa Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Şirintepe Spor’a başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
5349 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.