logo

Şirintepe Spor’dan 6 Maçta 6 Galibiyet

Şirintepe Spor’dan 6 Maçta 6 Galibiyet

Şirintepe Spor, TFF İstanbul 1. Amatör Lig 10.Grup’un 6. Haftasında 20 Kasım Pazar günü Saat: 11.00’de Fatih, Karagümrük Semtinden Neslişahspor ile Kağıthane Yeşilce Spor Tesislerinde karşı karşıya geldi.  

Şirintepe Spor sahasında konuk ettiği Neslişahspor’u Ömer Faruk KAYA’nın golü ile 1-0 mağlup etti ve yoluna namağlup devam etti.

İşte Puan Durumu:

Şirintepe Spor, TFF İstanbul 1. Amatör Lig 10.Grup’ta 6 maçta 6 galibiyet alarak 18 puanla lider durumunda. 6 maçta 15 gol atıp 1 gol yiyen Şirintepe Spor en yakın rakibi ile arasında 5 puan fark var.

Sezon sonu şampiyon olacağız inşallah

Maç sonrası 1. Amatör Lig ve takım hakkında bilgi veren Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz, “Takımımız lige hazır. Heyecanlıyız.  Bu seneki hedefimiz önceki yıllarda olduğu gibi bizi izlemeye gelen destekleyenlerimize, taraftarlarımıza keyifli maçlar izletmek, keyifli bir sezon geçirtmektir. Şirintepe Spor’un olduğu her mecrada muhakkak şampiyonluk iddiası vardır. Kervan yolda düzülür misali sezon başladığından beri tek tek kazandığımız 6 maç gibi diğer maçları da kazanıp sezon sonu şampiyon olacağız inşallah. Biz yönetim kurulu olarak oluşturduğumuz ekibimizle, antrenörümüzle ve futbolcu kardeşlerimizle iyi bir kadro kurduk. Bundan sonra her şey sahada konuşulacak. Taraftarlarımız tüm maçlarımıza davet ediyorum” dedi.

Lider Şirintepe Spor, Yücespor’a Konuk Olacak

Şirintepe Spor, TFF İstanbul 1.Amatör Ligi 10.Grup 7. Hafta maçında 23 Kasım Çarşamba günü saat 15.00’de Bakırköy Temsilcisi Yücespor’a konuk olacak. Yücespor 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik aldı. Bakırköy Belediye 2 Nolu Saha’da oynanacak karşılaşmayı hakem Bayram BAŞKAN yönetecek.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » »
314 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.