logo

Şirintepe Spor’dan Çifte Şampiyonluk

Şirintepe Spor’dan Çifte Şampiyonluk

Şirintepe Spor’dan Çifte Şampiyonluk

Şirintepe Spor İstanbul U-15 ve U-17 B Liglerinde şampiyon oldu. Şirintepe Spor Kulübü, şampiyonluğunu lig bitmeden ilan eden U-15 takımı ve grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan U-17 takım için 1 Ocak Pazar günü Yahya Kemal Stadında Kupa Töreni düzenledi.

Tarihi Şampiyonluk

İstanbul U15 B Ligi 11. Grup’ta şampiyon Şirintepe Spor oldu. Mavi-Beyazlılar böylece U15 A Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Mehdi Sancak Stadı’nda Ferahevlerspor’u konuk eden Kağıthane temsilcisi rakibini mağlup ederek Bayrampaşa Doğanspor’un önünde ipi göğüsledi. Kulüp böylece yıllar sonra bir alt yapı kategorisinde şampiyonluk elde etti.

Namağlup Şampiyon

İstanbul U17 B Ligi 9. Grup’ta şampiyonluğunu daha önce garantileyen Şirintepe Spor son maçında Gençosmanspor’u 10-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Mavi-Beyazlılar böylece oynadıkları 14 maçı da kazanarak ulaşılması güç bir başarıya imza attılar. Kağıthane temsilcisi 14 maçta tam 94 gol atarken kalesinde sadece 4 gol gördü. Şampiyonluk kupasını alan mavi-beyazlı ekip gelecek sezon U17 A Ligi’nde mücadele edecek.

Kağıthane’de Bir Efsane Küllerinden Doğuyor…

Kağıthane’mizin en köklü camialarından olup 1973 yılında kurulan Şirintepe Spor; 2015 yılında göreve gelen Av. Ferhat Hasan KARAGÖZ Başkanlığındaki güçlü ekibi ile başarıdan başarıya koşuyor. Henüz görev süresinin birinci yılını yeni tamamlayan Genç Başkan ve Ekibi; son on yıldır silik bir görüntü çizen adeta kaybolma noktasına gelen camiayı adeta küllerinden yeniledi ve ayağa kaldırdı.


Konu hakkında görüşlerini aldığımız Şirintepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz, “
Henüz kısa bir süre olmuştu ki Şirintepe’de değişim meşalesi yakılalı ve geçen seneki Genç Takım Şampiyonluğunun ardından gelen U15 ve U17 Şampiyonlukları camiamızı son derece mutlu etti” dedi.

Karagöz, “Kupa törenimizde bizleri yalnız bırakmayan ve daimi destekçimiz Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç’a, Başkan Yardımcımız Şaban Demirel’e, Spor İşleri Müdürümüz Mehmet Yüksel Kızıloğlu’na Kağıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Cevahir’e, Çeliktepe Spor Kulübü Başkanı Hasan Cevahiroglu’na, Yahya Kemal Spor Kulübü Başkanı Şefik Kadıoğlu’na, İstanbul Bayburt Spor Kulübü Başkanı Hayati Battal’a, Sanayi Spor Kulübü Başkanı Faruk Uçar’a, Kağıthane Spor Kulübü Yönetiminden değerli misafirlerimize ve tabi ki Sayın Ali Yavuz’a, tribünde bizi desteklemek üzere yerini alan Yeni Ortabayır Spor Kulübünün değerli oyuncularına ve yöneticilerine, Şirintepe Spor Kulübü Eski Yönetim Kurulu Üyelerine, Şirintepe Halkına, bizlere destek olan ve aramızda yerini alan sponsorlarımıza, oyuncularımızın çok değerli ailelerine, yönetim kurulu üyelerimizin her birine canı yürekten kulübüm ve tüm camiam adına teşekkür ederim. Sizin vasıtanızla Şampiyonlarımızı tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak U15 B Ligi ve U-17 B Liginde ŞAMPİYON olan Şirintepe Spor Kulübünü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2216 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.