logo

Şirintepespor Şampiyonluk Ateşini Yaktı

Şirintepespor Şampiyonluk Ateşini Yaktı

Kağıthane ilçesinin en köklü kulüplerinden birisi olan Şirintepe Spor, TFF İstanbul 1. Amatör Lig 10.Grup’un 10. Haftasında 14 Aralık Perşembe günü Saat: 15.00’de Küçükçekmece, Yeşilova Semtinden Filizspor ile Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadında karşı karşıya geldi.  

Şirintepe Spor’dan 10 Maçta 10 Galibiyet

TFF İstanbul 1. Amatör Lig 10.Grup’un ikinci devrenin ilk maçında Şirintepespor, deplasmanda Filizspor’u Ömer Faruk Kaya (2) Sergen Karcıoğlu ve Sezer Erdoğan’ın attığı goller ile 4-1 mağlup etti.

Müsabakayı Engin Yılmaz, Yunus Keptig, Emir Özyurt ve Gözlemci Kerem Altınçiçek hakem triosu yönetti.

Oynadığı 10 müsabakanın tamamını kazanıp 30 puanla liderliğini devam ettiren Şirintepespor, en yakın rakibi ile arasındaki puan farkını 11’e çıkardı ve Süper Amatör Lige göz kırptı. Futbolcular ve teknik ekip, soyunma odasında böyle sevinerek şampiyonluk ateşini yaktı.

Uzun deplasman yolculuğu dönüşünde kulüp yöneticilerinden Hakan ÖZÇELİK, futbolculara sandviç ve meyve suyu ikram ederken, Şirintepe Spor Kulübünde ise kulüp yöneticilerinden Umut YÜKSEL, oyuncuları karşılayıp baklava ikram etti.

Hedef Süper Amatör Lig

Maça dair görüşlerini aldığımız Şirintepe Spor Kulübü Başkanı Av.Ferhat Hasan Karagöz, “Takımımızın oynadığı futboldan ve skordan memnunuz. Teknik ekimize, futbolcularımıza, kulüp görevlilerimize ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Geçen sene şansız bir şekilde SAL’dan düştüğümüzde seneye geri döneceğimizi söylemiştik. Her maça finâl havasında çıkıyoruz. Futbolcularımız kalan maçlarda ciddiyeti elden bırakmayacaklar ve sezon sonu şampiyon olup Süper Amatör Lige çıkacağız inşallah” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

405 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.