logo

Araştırmacı ve Yazar M.Sıtkı ALOĞLU’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Araştırmacı ve Yazar M.Sıtkı ALOĞLU’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Şanlıurfa’nın sevilen STK Başkanlarından Araştırmacı ve Yazar M. Sıtkı ALOĞLU, Kurban Bayramı dolayısıyla Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile tüm İslam âleminin, tüm sivil toplum kuruluşlarının ve okurlarının Kurban Bayramını tebrik etti.

Kurban İbadettir, Paylaşmak Kardeşliktir

Aloğlu, “İbadet için yaratılan “insan”, yaptığı ibadetlerle kulluk görevini yapmış olur. Müminin yaptığı her ibadetin aynı zamanda bir de hikmet boyutu vardır. Ancak  ibadet hikmetinden ötürü değil Allah emrettiği için yapılır. Kullukta tam bu noktada devreye girer.

Kurban bayramında dünyanın bir ucundan diğer ucuna kardeşliğin kucaklaştığı, yetimlerin yüzlerine kondurulan minik tebessümlerle yüreklerin ferahladığı bir bayram olması temennisiyle çalacak kapılar. 

Kurban, ahirette binek olur, kulu Allah’a yaklaştırır, rıza ve hoşnutluğunu kazandırır. Kurbanlarımızla, Allah’a Kurban (yakın) olalım inşallah

Kainatın Yaratıcısı ve Alemlerin Rabbi Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm İslam alemi için hayırlara vesile olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » »
272 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.