logo

Sivas Konfederasyonu Genel Başkanı Kemal KILIÇ’tan Bayram Mesajı

Sivas Konfederasyonu Genel Başkanı Kemal KILIÇ’tan Bayram Mesajı

Sivas Konfederasyonu Genel Başkanı Kemal KILIÇ, Hasbahçe Gazetesi aracılığı ile Tüm İslam âleminin, Türk Milletinin ve Sivaslı hemşerilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

KILIÇ, “Toplumsal birlik ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bayramlar; halkımızın birbirine olan yakın ilgi ve sohbetine vesile olan, sorunlarından uzaklaşıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan özel günlerdir. Günlük yaşamın yoğun temposu içerisinde hayatımıza yeteri kadar yansıtamadığımız hoşgörü, paylaşma ve gönül alma gibi ulvi davranışları doyasıya yaşama fırsatına da eriştiğimiz bayramlarımız, manevi dünyamızın olgunlaşması ve zenginleşmesine de aracı olmaktadır.

Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun bir kat daha arttığı bu mübarek günlerin bizlere hatırlattığı en önemli unsur; kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakılarak paylaşım, hoşgörü, kardeşlik, sevgi ve saygı gibi duyguların yaşanabilmesine vesile olmasıdır.

Bu bayram, yaşadığımz pandemi süreci nedeniyle her zaman alışık olduğumuz kucaklaşmalarla değil de sosyal mesafe kurallarına göre gerçekleşecek olsa da gönüllerin bir arada olduğu güzelliklere kavuşmamıza vesile olacaktır inşallah. Yaşadığımız pandemi sürecinin biran önce son bulmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Kurbanınızın ve ibadetlerimizin kabulünü yüce Allah’tan niyaz ediyor, başta hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

220 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.