logo

Siyasi Partiler Bayramlaştı

Siyasi Partiler Bayramlaştı

Siyasi Partiler Bayramlaştı

Kağıthane'de Siyasi Partiler Bayramlaştı

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın 2004 yılında göreve geldiği tarihten bu yana her bayram geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma töreni bu yıl AK Parti İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yapıldı.

Siyasi Partiler Bayramlaştı

Programa Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Çakır ve Serkan Göç, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kağıthane İlçe Başkan Yardımcısı Günay Aysan, Cumhuriyet Halk Partisi Kağıthane İlçe Sekreteri Mevlüt Can Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Alaattin Özdemir, Millet Partisi Kağıthane İlçe Başkanı  ve Kağıthane Belediyesi Meclis Üyeleri ve yerel basın mensupları katıldı.

Siyasi Partiler Bayramlaşma Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç

Konukların tek tek bayramlaştığı ve samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen programda Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Birol Taşkoparan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse ve Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç söz alarak konukların tek tek bayramını kutladı. 

Siyasi Partiler Bayramlaşma Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Bu bayramlaşmalar bizim 12 yıldır gerçekleştirdiğimiz ve Kağıthane’deki diğer partiler ile samimi ilişkiler kurmak adına önem verdiğimiz bir program, tatilin uzun olmasından dolayı aramızda bulunamayan arkadaşlarımız da oldu ancak buna rağmen buraya gelip programa katılan herkese çok teşekkür ederim. Herkesin bayramı mübarek olsun, bu bayram ayrıca ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve barış da getirsin” dedi.

Siyasi Partiler Bayramlaştı AK Parti İlçe Başkanı Faruk Gökkuş Siyasi Partiler Bayramlaşma AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse

Başkan Fazlı Kılıç’ın konuşmasının ardından tüm konuklarda tek tek söz alarak kendilerini tanıttı ve bayram temennilerini ilettiler.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2213 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.